Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 25

Joniškio soliariume mergina patyrė pirmo laipsnio nudegimą – apdegė 12 procentų kūno

Joniškietė Lidija kreipėsi į 15min.lt redakciją, pranešdama, jog buvo smarkiai apdeginta soliariume. Joniškio soliariume „Ultra“ ji praleido vos dešimt minučių ir patyrė didelės kūno dalies pirmo laipsnio nudegimus. Labiausiai nukentėjo tos vietos, kurios lietėsi su soliariumo aparatu.
Ir čia tik dalis iš to, ką jūs matote.
Nudegimai soliariume.

„Kovo 23 dieną apsilankiau Joniškio soliariume „Ultra“, o vėliau dėl to turėjau kreiptis į medikus“, – rašė joniškietė Lidija, šiuo metu besigydanti nudegimus.

Gydymo įstaigoje nustatė, kad mergina patyrė pirmo laipsnio nudegimus šešiolikoje kūno vietų. Nukentėjo apie 12 procentų kūno.

SMARKIAI NUDEGIAU SOLIARIUME
Nudegimai soliariume.

„Taip baisiai nudegė tik tos vietos, ant kurių aš gulėjau. Vadinasi, soliariumo lempos buvo nesureguliuotos“, – mano mergina.

Soliariume praleido vos dešimt minučių.

Lidija teigia, kad soliariume praleido vos dešimt minučių.

Ji šiais metais ne pirmą kartą lepinasi tokios įstaigos malonumais, todėl padidėjęs jautrumas dirbtinei saulei, jos nuomone, netinkama versija.

„Nesuprantu, kaip tai galėjo atsitikti po 10 minučių deginimosi? Į soliariumą šiais metais ėjau ne pirmą kartą, tačiau tokių nelaimių niekada nebuvo. Nežinau, kas ten yra, kodėl taip atsitiko, tačiau tylėti negaliu. Tikiuosi, soliariumo atstovybė imsis griežčiau prižiūrėti savo veiklą“, – rašė mergina.

SMARKIAI NUDEGIAU SOLIARIUME
Nudegimai soliariume.

Joniškio soliariumo „Ultra“ konsultantė Jolanta Plaščinskienė nesupranta, kodėl mergina taip nudegė.

Jos teigimu, kiekvienos klientės paklausiama, ar ji deginasi pirmą kartą. Pradedama nuo trijų ar penkių minučių. Vėliau deginimosi laikas ilginamas. Dešimt minučių nėra ilgas laiko tarpas.

„Neįsivaizduoju – gal ji kokius vaistus vartoja, gal kur kitur perdozavo soliariumo. Soliariumo aparatų galingumas nėra reguliuojamas. Ribojamas tik jo naudojimo laikas. Žmonės eina ir deginasi. Dar niekada nebuvo nė vieno nusiskundimo“, – tvirtino konsultantė.

J.Plaščinskienė teigia, kad su jaunomis klientėmis dažnai tenka pakovoti, nes jos nori kuo labiau įdegti. Tačiau jos vis tiek turi naudotis soliariumu atsakingai – įdegti palengva.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius