Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 03 24

Judėjimo TAIP Taryba: pirmalaikiai Seimo rinkimai turi įvykti birželio 3 d.

Reaguodama į politinę krizę, kurią sukėlė valdančiosios koalicijos narių tarpusavio kovos ir ambicijos, visuomeninis judėjimas TAIP nusprendė, kad dabartinė padėtis nesuderinama su Lietuvos gyventojų teisėtais lūkesčiais ir užkerta kelią efektyviam Seimo bei kitų valstybės institucijų darbui. Todėl šeštadienį (kovo 24 d.) visuomeninio judėjimo TAIP Taryba priėmė rezoliuciją Dėl pirmalaikių Seimo rinkimų.
Artūras Zuokas
Artūras Zuokas / BFL/Tomo Lukšio nuotr.

„Visuomeninio judėjimo TAIP Taryba ragina Lietuvos Respublikos Seime jau įregistruotą įstatymo projektą dėl pirmalaikių rinkimų nedelsiant įtraukti į Seimo posėdžio darbotvarkę, balsuoti ir paskelbti pirmalaikius Seimo rinkimus birželio 3 dieną“, – teigiama priimtoje TAIP Tarybos rezoliucijoje.

„Birželio 3-ioji pasirinkta neatsitiktinai – pirmasis Sąjūdžio posėdis įvyko būtent birželio 3 d.“, – kalbėjo judėjimo TAIP pirmininkas, Vilniaus meras Artūras Zuokas.

Rezoliuciją parengęs TAIP pirmininko pavaduotojas, Seimo narys Žilvinas Šilgalis pažymėjo: „Naujai išrinktas Seimas sudarytų naują, gyventojų pasitikėjimą turinčią daugumą, kuri suformuotų naują Vyriausybę ir svarstytų strateginių projektų įstatymus. Tai taip pat perkeltų Seimo rinkimus į pavasarį ir taip užkirstų kelią žalingom naktinėm reformom, svarstant valstybės biudžetą.“

Judėjimas TAIP (Tėvynės Atgimimas Ir Perspektyva) – tai talentingų, kūrybingų ir veikiančių žmonių sąjunga, kuri brėžia naujas Lietuvos politinės sistemos gaires. Šiuo metu judėjimas TAIP vienija apie 10 tūkst. narių bei simpatikų ir turi savo skyrius daugiau nei pusėje Lietuvos savivaldybių.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius