-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 20

Jungtinės Karalystės turizmo verslo profesionalai Lietuvoje perspektyvas mato darniajame turizme

Darnusis turizmas yra tas produktas, kuriuo būtų galima pritraukti britų turistus į Lietuvą. Taip mano Didžiosios Britanijos turizmo verslo sektoriaus atstovai, Valstybinio turizmo departamento kvietimu dalyvavę verslo misijoje ir Kontaktų mugėje.
Darnus kaimo turizmas
Darnus kaimo turizmas / Užsakovo nuotr.
Temos: 2 Kelionės Turizmas

„Pažintinis turas pranoko visus mano lūkesčius, o Lietuva, kaip nauja atostogų vieta, mane maloniai nustebino. Didžiausią įspūdį man paliko aukšta paslaugų kokybė bei puikios žmonių anglų kalbos žinios. Būtinai palaikysiu kelionės metu užmegztus santykius, tam tikrus produktus pristatysime mūsų tinklapyje,“ – kelionės rezultatais dalinosi verslo misijoje dalyvavusi Maxine Forster.

Užsakovo nuotr./Konferencija
Užsakovo nuotr./Konferencija

Kartu su atvykusiais kolegomis ji Kontaktų mugėje užmezgė ryšius su dauguma Lietuvos turizmo infrastruktūros atstovų, kurie pristatė teikiamas turizmo paslaugas bei produktus, aptarė galimo bendradarbiavimo perspektyvas.

Dalis turistinių Lietuvos objektų buvo aplankyti ir tiesiogiai. Valstybinis turizmo departamentas Jungtinės Karalystės turizmo verslo profesionalus pakvietė į pažintinius turus „Miestų ir aktyvusis turizmas“ ir „Darnusis kaimo turizmas“.

Vertinant turistų srautus, Jungtinė Karalystė yra 7 pagal dydį Lietuvos atvykstamojo turizmo rinka, pagal turistų išlaidas (98,1 mln. Lt) – 6-a pagal dydį.

Vidutinė vienos brito turisto kelionės trukmė Lietuvoje yra 7,5 nakvynės. Tai gerokai viršija visų užsienio šalių vidurkį (4,4 nakvynės).

Pastaruoju metu sustiprėjęs ir Didžiosios Britanijos žiniasklaidos dėmesys Lietuvai – vasarą čia viešės ir pažintiniuose turistiniuose turuose dalyvaus „The Daily Telegraph“, „Food and Travel“, BBC žurnalistai. 

 
Užsakovo nuotr./Diagramos
Užsakovo nuotr./Diagramos
Pavadinimas
 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius