Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 15

Jūros šventę papuoš laivų paradas

Šiemet Jūros šventės atidarymo ceremoniją papuoš teatralizuotas laivų paradas Danės upėje.
Jūros šventė
Jūros šventė / I.Ozturhan/15min.lt nuotr.

Pasikeliantys Biržos ir Pilies tiltai, šventiškai išpuoštų laivų paradas su linksmomis įgulomis Danės upėje bei pirotechnika – tokį vaizdą išvys Jūros šventės svečiai, atvykę į didžiausios vasaros fiestos atidarymą Klaipėdoje. Laivų karnavalo dalyviai per pačią uostamiesčio širdį į Vėjų salą (Kruizinių laivų terminalą) atlydės vėjo ir vandens baltų dievą Bangpūtį.

Norint suteikti Jūros šventės atidarymo momentui, o kartu ir visam renginiui, išskirtinumo, šiemet šventę pradės ne tik uosto kompanijų atstovų eitynės miesto gatvėmis, bet ir laivų paradas Danės upe. Lavų rikiuotė, kurioje ketina dalyvauti apie 15 specialiai šventei pasiruošusių laivų, pro pakeltus tiltus pajudės nuo Jono kalnelio Kuršių marių link. Puošni ir triukšminga laivų kolona Danės upe praplauks tuoj po Jūros šventės atidarymo eisenos miesto gatvėmis.

Laivų karnavalo organizatoriai Klaipėdos įmones bei organizacijas kviečia tapti laivų parado dalyviais – suburti savo įgulas (apie 25 žmones), papuošti laivą, pasipuošti patiems ir dalyvauti laivų parade.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius