Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 25

Seimo narys K.Komskis kreipėsi į l.e.p. generalinį prokurorą dėl šmeižto

Frakcijos „Tvarka ir teisingumas“ pranešime spaudai informuoja, kad ketvirtadienį, kovo 25 d., Seimo narys, Seimo Antikorupcijos komisijos pirmininkas Kęstas Komskis kreipėsi į laikinai einantį pareigas generalinį prokurorą Raimondą Petrauską su prašymu pradėti tyrimą dėl žurnalisto Vytauto Bruverio trečiadienį LTV laidoje „Teisė žinoti“ paskleistų tikrovės neatitinkančių žinių, kurios žemina šį Seimo narį bei pažeidžia jo garbę ir orumą.

K. Komskio teigimu, dienraščio „Lietuvos rytas“ žurnalistas V. Bruveris laidoje paskelbė tikrovės neatitinkančią žinią, kad šis Seimo narys susijęs su nusikalstama veika – kontrabanda.

Pranešime teigiama, kad tokie V. Bruverio veiksmai atitinka Baudžiamojo kodekso 154 straipsnyje numatyto nusikaltimo – šmeižimo – požymius, todėl pastarasis turi būti traukiamas baudžiamojon atsakomybėn.

„Konstitucija kiekvienam piliečiui suteikia teisę turėti savo nuomonių, įsitikinimų ir laisvai juos išsakyti, tačiau, mano supratimu, bet kokia skleidžiama informacija neturi žeminti ir niekinti žmogaus, pažeisti jo garbės ir orumo. Akivaizdu, kad gerbiamas V. Bruveris būtent šį dalyką ir pamiršo,“ – teigė Seimo narys K. Komskis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius