-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 02 27

Ką atskleidė skandalas dėl galimo smurto prieš vaikus Kauno darželyje?

Kaunietė Samanta Rimė, nusprendusi viešai pasidalinti istorija, kaip prieš jos vaiką Kauno lopšelyje-darželyje „Bitutė“ galėjo būti naudojamas smurtas, sukėlė sniego gniūžtės efektą. Pasipylė istorijos, kaip šio darželio auklėtoja galėjo panašiai elgtis ir anksčiau. Ką reikėtų daryti, jog panašių istorijų nebeliktų?
Vaikas
Vaikas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Praėjusią savaitę Samanta Rimė nusprendė viešai pasidalinti savo istorija, kurioje liudija apie smurtą prieš jos vaiką Kauno lopšelyje-darželyje „Bitutė“. Į 15min video laidą „15/15“ buvo kviesta darželio direktorė ir direktorės pavaduotoja. Pastaroji atsiliepė telefonu ir teigė, kad direktorė šiuo metu atostogauja, o ji, pavaduotoja, neturi savivaldybės leidimo kalbėti laidoje. Paklausus, ar kreipsis dėl leidimo, atsakė, kad laidoje neturi ką pasakyti ir skubėjo į susirinkimą.

Tad laidoje diskutavo Vaiko teisių apsaugos kontrolierė Edita Žiobienė, viešai apie galimą smurtą prieš vaikus darželyje „Bitutė“ liudijusi mama Samanta Rimė.

– Samanta, trumpai pristatykite savo istoriją ir darželio „Bitutė“ Kaune santykį.

S.Rimė: Pradžioje atrodė viskas kaip ir gerai, bet laikui bėgant supratome, kad kažkas vyksta darželyje negerai, nes vaikas pradėjo namuose vartoti tokius išsireiškimus kaip tave papurtysiu arba gavau per sprandą, pasakodavo apie auklėtoją, kad muša vaikus, vaikas grįždavo irzlus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius