Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 18

Apie ką galvoja vyrai?

Atsakymą į šį klausimą bus galima sužinoti Valentino dieną Kaune, kur laikinosios sostinės publikai vaidins šmaikščios komedijos „Ką galvoja vyrai?“ aktoriai.
Spektaklyje vaidina Ridas Žirgulis ir Vladimiras Grankinas, grojantis akustine gitara.
Spektaklyje vaidina Ridas Žirgulis ir Vladimiras Grankinas, grojantis akustine gitara. / Organizatorių nuotr.

Kultūros ir sporto centre „Girstutis“ vyksiantį spektaklį kūrybinė grupė vienu sakiniu apibūdina taip: sukurtas vyrų, bet subalansuotas moterims. Jo scenarijaus autoriai ir režisieriai Dalius Pletniovas ir Ridas Žirgulis – gerai žinomi pramogų pasaulio žmonės (Dalius – kaip muzikos prodiuseris, dainų tekstų ir muzikos autorius, Ridas – kaip aktorius, laidų vedėjas, filmų bei reklamų balsas).

Šiame spektaklyje jie atskleidžia naujus savo talentus, dalijasi smagiomis įžvalgomis ir pastebėjimais, provokuoja, įtraukia į spektaklio vyksmą ir publiką. Pjesė, pagal kurią kuriamas spektaklis, parašyta 2008 metų pavasarį ir kurta specialiai R.Žirguliui, spektaklyje atliekančiam pagrindinį ir beveik vienintelį vaidmenį.

„Beveik“ – nes, nors tai monospektaklis, pagrindinis jo herojus turi ir nebylų scenos partnerį – akustine gitara grojantį Vladimirą Grankiną, kurio muzikiniai komentarai smagiai įsipina į visą spektaklio vyksmą.

Spektaklio premjera vyko 2009-ųjų gruodžio 11 dieną kultūros ir sporto centre „Girstutis“, vėliau jis buvo rodytas ir kituose Lietuvos miestuose. Vasario 14-ąją, Valentino dieną, jis vėl grįžta į Kauną ir „Girstutį“.Spektaklio kūrėjai tikina, jog tądien renginys bus itin šventiškas, o jo žiūrovai (visų pirma, aišku, žiūrovės) sulauks ypatingų staigmenų.

Beje, vienokių ar kitokių linksmų netikėtumų galima sulaukti bet kuriame spektaklyje. Čia palikta daug erdvės improvizacijoms, dialogui su publika – R.Žirgulis tai daro meistriškai ir nuoširdžiai. Taip pat nuoširdžiai spektaklio kūrybinė grupė šnabžda patarimą, kad geriausia dovana meilės dienos proga – bilietai į linksmą komediją. Ir paslaugiai primena: planuoti tokius vakarus reikia iš anksto, kitaip liksite už durų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius