Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 12 19

„Kabinetas 339“: antras tiražas keliauja į knygynus, išleista ir elektroninė knyga

15min tyrimų žurnalistų Dovydo Pancerovo ir Birutės Davidonytės knyga „Kabinetas 339“ sugrįžta į knygynus bei internetines prekybos vietas. Be to, jau galima įsigyti ir taip lauktą elektroninę knygos versiją.
Birutė Davidonytė ir Dovydas Pancerovas
Birutė Davidonytė ir Dovydas Pancerovas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Pirmasis „Kabineto 339“ tiražas – 5 tūkst. egzempliorių – buvo išpirktas vos per keliolika dienų ir skaitytojams beveik dvi savaites teko laukti antrojo tiražo. Džiugi žinia – šią savaitę į knygynus keliauja dar 5 tūkst. knygos „Kabinetas 339“ egzempliorių, jas jau galima rasti daugelyje prekybos vietų.

Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Rima Olberkytė-Stankus
Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Rima Olberkytė-Stankus

„Vos pasirodęs prekyboje „Kabinetas 339“ tapo labiausiai perkama negrožinės literatūros knyga visuose pagrindiniuose Lietuvos knygynų tinkluose ir internetiniuose knygynuose. Šiandien pristatome ir elektroninę šios knygos versiją, o sausio antroje pusėje – ir audioknygą, kurią ką tik baigė įgarsinti aktorius Jokūbas Bareikis, – praneša 15min rinkodaros vadovė Rima Olberkytė-Stankus. – Neabejojame, jog Knygų mugei prireiks ir trečio tiražo.“

Knyga „Kabinetas 339“ pasakoja apie 15min tyrimų žurnalistų B.Davidonytės ir D.Pancerovo metus trukusį tyrimą, kurio centre – premjeras Saulius Skvernelis, įtartini jo ryšiai ir sandoriai valstybės vardu. Knygoje taip pat pasakojama apie žurnalistinio tyrimo užkulisius, politinį spaudimą, šantažą ir išdavystę.

Elektroninę knygos „Kabinetas 339“ versiją įsigyti jau galite milzinas.lt platformoje.

Knygą „Kabinetas 339“ su autorių B.Davidonytės ir D.Pancerovo autografais galima gauti ir dovanų, šį mėnesį įsigijus 15min mokamo turinio 15MAX narystę metams čia.

15min nuotr./ 15MAX
15min nuotr./ 15MAX

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius