Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 05 03

Kačerginėje vykstančiose varžybose susižalojo lenkų motociklininkas (atnaujinta 15.03 val.)

Kauno rajone, Kačerginės „Nemuno žiedo“ trasoje susižeidė vienas iš čia vykstančių varžybų dalyvių – Lenkijos motociklininkas.

Gegužės 1-3 dienomis Kačerginėje vyksta Lietuvos motociklų žiedinių lenktynių čempionato I etapas, Latvijos motociklų žiedinių lenktynių čempionato I etapas ir Baltijos šalių motoakrobatų (Stunt riding) čempionato I etapas.

Sekmadienio varžybos prasidėjo nuo 9 val. Maždaug 10.30 val. medikams pranešta, kad pagalbos reikia vienam iš dalyvių – motociklininkui iš Lenkijos.

Kaip 15min.lt sakė Kauno miesto greitosios medicininės pagalbos stoties medikai, sportininkas važiuodamas dideliu greičiu nesuvaldė savo motociklo ir vertėsi per jį.

Varžybų organizatoriai užtikrino, kad sportininkas stipriai nenukentėjo. Pasak varžybų spaudos centro vadovo Juozo Mažeikio, sportininkas susižeidė per treniruotę.

„Apšilinėjo ir vertėsi. Nieko rimto jam neatsitiko, bet dėl visa ko iškvietėme medikus, kurie Iwo nuvežė į Klinikas (Kauno medicinos universiteto klinikas, – aut. past.). Ten paaiškėjo, kad motociklininkas patyrė nesunkius kūno sumušimus ir jam lūžęs vienos rankos pirštas“, – sakė varžybų atstovas.

Pasak jo, po geros valandos iš Kauno į Kačerginę sugrįžęs motociklininkas iš Lenkijos norėjo dalyvauti varžybose. Tačiau galiausiai nutarė atsižvelgti į medikų rekomendacijas ir šįkart pabūti tik žiūrovu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius