-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 08 26

Kai kurios moksleivių maitinimą organizuojančios sostinės įmonės nesulaukia pinigų

Maitinimą Vilniaus mokyklose organizuojančios įmonės rudens laukia su nerimu. Kai kurios iš jų pinigų iš savivaldybės negavo dar nuo praeitų mokslo metų.
Tėvų labiausiai netenkina, kaip mokyklose maitinamos jų atžalos.
Valgykla

Apie tai, kad savivaldybė jiems daugiau nei kelis mėnesius negrąžina dešimtimis tūkstančių litų skaičiuojamų skolų, kalbėta ne kartą, tačiau niekas nuo to nesikeičia, ketvirtadienį rašo „Vilniaus diena“.

„Dabar mums žada, kad sumokės iki rugsėjo 1-osios. Sakėme, jei taip nebus, nedirbsime. O jie tik juokiasi, kad nelabai teišgąsdinsime, nes yra, kas dirba. Kai kuriems už gamybą nesumokėta nuo Naujųjų metų. Reikia mokėti mokesčius, žmonėms atlyginimus, o nėra iš ko. Sąmoningai taip daroma, kad mes sužlugtume“, – teigė dviem sostinės mokykloms maitinimą teikiančiai įmonei vadovaujanti Valė Vilkuotienė.

Iš savivaldybės ji teigia keletą mėnesių girdinti tik pažadus, bet konkrečių darbų nesulaukia.

Šiuo metu Vyriausioji tarnybinės etikos komisija tiria, ar nebuvo pažeidimo derinant viešuosius ir privačiuosius interesus, kai pernai konkursą dėl maisto produktų pirkimo ikimokyklinėse įstaigose laimėjo investicijų bendrovei „ŽIA valda“ priklausanti maitinimo bendrovė „Smulkus urmas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius