-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 12 31

Kaip Kaune bus vežamos šiukšlės pirmąją 2011 metų savaitę

Bendrovė „Kauno švara“ informuoja privačių valdų savininkus, kurių atliekos vežamos kas antrą savaitę, kad ir 2011 metais buitinės (komunalinės) atliekos bus vežamos pagal specialų grafiką.
Nuo spalio 1-osios visiems Kaune gyvenantiems privačių valdų savininkams, nesudariusiems sutarčių su „Kauno švara“, mokestis už buitinių atliekų išvežimą bus skaičiuojamas pagal buto bendrą plotą. Apie tai gyventojai įspėti oficialiais laiškais.
Bendrovė „Kauno švara“ informuoja privačių valdų savininkus, kurių atliekos vežamos kas antrą savaitę, kad ir 2011 metais buitinės (komunalinės) atliekos bus vežamos pagal specialų grafiką. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Pasak bendrovės atstovų, 2011 metų kalendoriai yra su skirtingomis versijomis – vienuose rašoma, jog pirmoji metų savaitė prasideda sausio 1 d., kituose – sausio 3 d.

„Kauno švara“ vadovaujasi ta kalendoriaus versija, kurioje nurodyta, kad 2011 metų pirmoji, nelyginė savaitė, prasideda sausio 3 d., antroji – lyginė savaitė skaičiuojama nuo sausio 10 d. Pirmasis metų ketvirtadienis yra pirmojoje metų savaitėje, taip pat pirmojoje savaitėje turi būti sausio 4 diena.

Pirmą savaitę parodo ir tai, jei sausio 1 diena yra pirmadienis, antradienis, trečiadienis ar ketvirtadienis. Jei sausio 1 d. yra penktadienis, šeštadienis ar sekmadienis – tai būtų 52 arba 53 savaitė“, – aiškina bendrovės atstovai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius