Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 17

Kalėdų karavanas aplankė Palangą

Gruodžio 15 dieną Palangos Baltijos jūros šalių Kalėdų alėjoje svečiavosi A. Adamkienės labdaros fondo ir kompanijos „Coca - Cola" jau vienuoliktą kartą organizuojamas Kalėdų karavanas.
Kalėdų senelis ir mergaitė.
Kalėdų senelis ir mergaitė. / N.Stasiulio nuotr.

Šiais metais labdaros karavanas važiuodamas per Lietuvą rinko aukojamą sportinį inventorių, kurį vėliau padovanos 14 kaimo mokyklų. Kalėdų Senelį, atvykusį su vienu iš šviesos instaliacijomis papuoštų karavano automobilių, pasitiko nemažas būrys mažų ir didelių palangiškių.

Kalėdų Senelis neliko skolingas ir visus susirinkusius pralinksmino nuotaikingomis dainomis ir žaidimais, o aktyviausius pamalonino proginėmis dovanomis. Senelis prisipažino esantis Lietuvos krepšinio gerbėjas ir labai nudžiugo susirinkusiųjų būryje išvydęs Palangos krepšinio komandos „Naglis - Adakris" žaidėjus, kurie  labdaros karavanui įteikė krepšinio kamuolius su visų komandos žaidėjo autografais.

Senelis nuoširdžiai padėkojo didžiules dėžes su sportui reikalingu inventoriumi padovanojusiems ir Kalėdų karavano atvykimą į Palangą inicijavusios Palangos viešbučių ir restoranų asociacijos atstovams. Vėliau Senelis padėkojo visiems atnešusiems dovanas kaimo mokyklose besimokantiems vaikams. Ypač Kalėdų Senelis dėkojo mergaitei, kuri padovanojo savo mylimiausią žaisliuką, kad jis pradžiugintų kitą, mažiau laimingą, vaiką.

Kalėdų Senelio vardu karavano organizatoriai nuoširdžiai dėkoja Palangos policijos komisariato pareigūnams, palydėjusiems Kalėdų karavaną, Palangos sporto centro darbuotojams už pagalbą ruošiantis karavano sutikimui, Palangos komunaliniam ūkiui už titanišką darbą kovojant su gausiai iškritusiu sniegu ir visiems mintimis bei darbais prisidėjusiems prie Kalėdų karavano misijos.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius