Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 02 22

Kandidatai į Vilniaus merus – KET pažeidėjai: neteko teisių dėl girtumo ir chuliganizmo, mokėjo baudas

15min projekte „Egzaminas merui“ kandidatai į Vilniaus merus sulaukė klausimo ir apie tai, ar yra bausti už kelių eismo taisyklių pažeidimus. Jie neišsisukinėjo – pasakojo, kaip mokėjo už viršytą greitį ar už ką vairuotojo pažymėjimo neteko. Kiti pažeidimai, už kuriuos politikai mokėjo baudas, dažniausiai yra parkavimas – ne vietoje, nesumokėjus ir pan. Tiesa, vienas kandidatas tvirtina niekada nebuvęs baustas už KET pažeidimus.
Kelių eismo taisyklių pažeidimai
Kelių eismo taisyklių pažeidimai / 15min nuotr.

Projekto „Egzaminas merui“ vaizdo įrašus su kandidatais galite rasti čia. Dalyvauti atsisakė du Vilniaus mero rinkimų dalyviai – „valstiečių“ atstovas Stasys Jakeliūnas ir pats išsikėlęs buvęs „darbietis“ Aidas Gedvilas.

Kandidatams uždavėme įvairių klausimų – apie Vilnių, jo istoriją ir dabartį, jiems teko rinktis miestą, politiką, veiklą ir t.t., atsakyti į specifinius būtent jiems parinktus klausimus.

Keletas klausimų buvo ir apie eismą, automobilius bei KET pažeidimus. Automobilis ar paspirtukas? Motociklas ar paspirtukas? Oranžinis dviratis ar metro? Ar esate bausti už KET pažeidimus? Kokie tie pažeidimai buvo?

Reikia pripažinti, kad kandidatai dėl paskutinių klausimų apie gautas baudas už KET pažeidimus neišsisukinėjo, nieko nekaltino ir atvirai pasakojo galbūt ir ne pačias maloniausias istorijas. Ir tik vienintelis Vytautas Sinica tvirtino baudų už KET pažeidimus niekada nemokėjęs, nes net vairuotojo pažymėjimo neturi, tad ir nevairuoja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius