Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 05 26

Karališkųjų rūmų skandalo atomazga: lietuvė neigia esanti prostitutė

Bakingamo rūmų skandalas, kai, anot britų spaudos, lietuvė prostitutė klientams suorganizavo pasivažinėjimą karalienės mašina, įgavo naują pagreitį.
Bekingemo rūmai
Bakingamo rūmai / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Skandalas

15min.lt jau rašė, kad, pasak „The Daily Mail“, praėjusią savaitę Bakingamo rūmus sukrėtė skandalas: Anglijos karalienės Elizabeth II vairuotoją Brianą Sirjusinghą papirko šeichais apsimetę žurnalistai. Išskirtinę kelionę karalienės automobiliu už 1000 svarų sterlingų jiems suorganizavo lietuvė prostitutė. Straipsnyje minima 21 metų V.Voronova. 

Vakar „Lietuvos ryto“ žurnalistui Gintarui Šiupariui Šiauliuose pavyko rasti ir prakalbinti tarptautinio skandalo dalyvę.

Po penktadienį Didžiąją Britaniją sukrėtusios žurnalistų provokacijos Viktorija Voronova vakar jau buvo gimtuosiuose Šiauliuose. 15min.lt pateikia interviu su V.Voronova santrumpą. Visą interviu rasite dienraštyje „Lietuvos rytas“.

Jeigu taip žaibiškai grįžote iš Londono į Šiaulius, gal bijote gresiančių nemalonumų? – „Lietuvos rytas“ paklausė V.Voronovos.

Tiek manimi, tiek mano draugu Brianu buvo pasinaudota. Nei aš, nei mano draugas neprašėme pinigų. Pinigai mums buvo brukami, tik mes abu tai per vėlai supratome.

Kaip susipažinote su verslininkais iš Rytų prisistačiusiais žurnalistais?

Nors turėjau nuolatinį biuro administratorės darbą nekilnojamojo turto agentūroje, nuolat skelbdavausi internete, kad ieškausi darbo.

Mano atlyginimas buvo nedidelis, tik 200 svarų per savaitę, todėl ieškojausi pelningesnio. Vien už kambario nuomą Rytų Londone tekdavo atiduoti pusę mėnesio atlyginimo.

Neseniai sulaukiau elektroninio laiško, kuriame turtingos šeimos atstovu Perry prisistatęs vyriškis parašė, kad norėtų pakviesti į vakarėlį. Jis rašė, kad netinka vadinamosios eskorto merginos, nes jos atsibodo.

Galiausiai jis pasiūlė susitikti šeštadienį ir pažadėjo pinigų vien už pokalbį. Valandą kalbėjomės viešbučio „Jumeira Carlton“ kavinėje. Gavau 50 svarų. Gal ir nebuvau labai sąžininga, bet pamaniau, kodėl nepaimti pinigų už paplepėjimą.

Kieno idėja buvo surengti ekskursiją po Bakingamo rūmus?

Manau, kad turtuoliu apsimetęs žurnalistas manimi domėjosi tik dėl to, jog draugavau su karališkosios šeimos vairuotoju Brianu Sirjusinghu.

Per susitikimą Perry paklausė, kur aš gyvenu. Išgirdęs, kad Rytų Londone, tariamai nustebo, kad taip greitai atėjau. Tada prasitariau, kad draugauju su karališkajai šeimai dirbančiu vyriškiu ir dažniausiai apsistoju jo namuose.

Dabar suprantu, kodėl taip nustebo Perry. Jis išsyk pasakė, kad aš su draugu galėčiau užsidirbti daug pinigų, nes jo draugai iš Rytų tiesiog dievina istorines vietas. Pasakiau, kad ten nėra net ko žiūrėti, nebent karietas, kurias už 8 svarus gali pamatyti bet kuris turistas.

Tačiau Perry patikino, kad už nedidelę ekskursiją ir nuotrauką su karalienės vairuotoju jo draugai sumokėtų 1000 svarų. Ir paprašė Briano paklausti, ar jis sutiktų. 

Ir draugas sutiko?

Brianas labai nustebo dėl pasiūlytos sumos ir paklausė, ar jie nejuokauja. Aš gerai žinau, kad nepriekaištingos reputacijos Brianas būtų ir už dyką pavedžiojęs po garažą, juolab kad tai nedraudžiama.

Negi galima laisvai atsivesti į karališkąją rezidenciją svečių?

Rūmuose dirbančiam žmogui užtenka užregistruoti svečius pas apsaugą, ir kelias – laisvas. Mane anksčiau Brianas lygiai taip pat užregistravo.

Britų žiniasklaida jus pavadino prostitute. Kaip reagavo namiškiai į šį skandalą?

Tėvai dar nieko nežino, grįšiu iš jūsų, papasakosiu. Bandysiu viską paaiškinti. Žinau, kad bus sunku.

Seniai draugavote su karališkajai šeimai dirbančiu B.Sirjusinghu?

Mes susipažinome šių metų pradžioje. Gal atrodysiu lengvabūdiška, bet susipažinome per internetą. Pastaruoju metu dažnai būdavau pas jį, nes taip buvo patogiau – jis gyveno centre.

Kaip į draugystę su vyresniu, kitos rasės vyriškiu reagavo tėvai (Brianas – juodaodis)?

Tėvams nesakiau, kad draugauju su Brianu – puikiai žinojau jų reakciją. Ypač aš bijojau motinos, nes ji kategoriškai nusiteikusi prieš kitos rasės žmones.

Ką dabar darysite?

Dieve, tikrai dar nežinau... (Akyse sužvilgo ašaros. – red.) Niekada nebuvau patekusi į tokią mėsmalę.

Visi tik skambina, klausinėja. Draugai mane pažįsta, supranta, kad patekau į kvailą situaciją. Tačiau nežadu lengvai pasiduoti ir bandysiu įrodyti savo tiesą. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius