Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 23

Kariškiai žvejoti į Rusnę važiavo tarnybiniu transportu

Kariškiai į žvejybą Rusnės saloje vyko su tarnybiniu mikroautobusu ir sunkvežimiu.
Žuvis
Žuvis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Krašto apsaugos ministerijai priklausančiu transportu prie Skirvytės upės atvykę kariai buvo pastebėti praėjusį penktadienį po pietų, pirmadienį rašo „Lietuvos rytas“.

Apie 16 valandą žvejoti atvykę klaipėdiečiai paupyje išvydo žalios spalvos tarnybinį mikroautobusą „Peugeot Partner“, prie kurio jau buvo išskleistos dvi palapinės.

Mikroautobusu atvykę ir į upę meškeres užmetę keletas vyrų vilkėjo civiliniais rūbais, bet kai kurie buvo užsidėję lauko uniformos kepures. Automobilis buvo pastatytas paupio vieškelyje. Kai žvejai kariškius pradėjo fotografuoti, šie privažiavo arčiau upės.

Po 18 valandos prie Skirvytės pasirodė didelio pravažumo sunkvežimis „Ural“ (valstybinis numeris LK253A). Iš jo išlipo du kariai maskuojamosiomis lauko uniformomis ir vienas civiliniais rūbais vilkintis vyras.

Kariškių pasiruošimą žvejybai matę klaipėdiečiai pasakojo, kad iš sunkvežimio buvo išneštos meškerės, kėdutės, staliukas, ant kurio atsirado ir alkoholinio gėrimo butelis.

Pasak dienraščio, kariškius matė ir čia patruliavę pasienio apsaugos pareigūnai, tačiau į paupį atvažiavęs sunkiasvoris sunkvežimis jiems neužkliuvo.

Žvejai neslėpė pasipiktinimo matydami, kaip kariškiai įžūliai naudoja tarnybinį transportą savo pramogoms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius