Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 04 21

Kariuomenės narai iš Danės dugno traukė šiukšles

Tuo metu, kai Lietuvoje vyko visuotinė švarinimo akcija „Darom“, Lietuvos kariuomenės Kovinių narų tarnybos narai šeštadienio rytą nėrė į Danę ir iš jos traukė šiukšles.
Radiniai
Radiniai

Narai Danę pradėjo valyti pamažu judėdami nuo laivo „Meridianas“ Pilies tilto link. Vienu metu vandenyje darbavosi dvi narų poros. Upėje gylis siekia apie 6–7 metrus.

Išvalius nedidelį upės ruožą, nuo laivo iki Biržos tilto, ant krantinės jau gulėjo radiniai. Iš upės dugno narai ištraukė butelių, padangų, geležinių strypų. Tarp radinių ir keli dviračiai – vienas vaikiškas, kiti du suaugusiems skirti dviračiai. Rastos ir dvi aukštos kėdės, kurios prieš kelerius metus buvo pastatytos Danės krantinėje, ant jų buvo galima pasėdėti ir pasidairyti.

Kovinių narų tarnybos narai upę valo kasmet, nesiedami savo darbo su akcija „Darom“. Narai neslėpė, kad Danės upė itin užteršta.

Vyrų vykdomi darbai itin traukė smalsuolius. Kovinių narų tarnybos vienas šios akcijos tikslų ir yra supažindinti visuomenę su savo vykdomu darbu.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius