Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti
2009 01 09

Kasos aparatų pardavėjai didelio pelno iš turgaus prekeivių nesitiki

Kasos aparatus parduodančios įmonės dėl galimos prievolės turgaus prekeiviams įsigyti kasos aparatus milžinišku pelnų nelaukia – prekeiviai, ko gero, dairysis pigiausių aparatų.
Kasos aparatas
Kasos aparatas / Photos.com nuotr.
Temos: 2 Turgus Prekės

Vis dėlto kai kurios bendrovės nespjauna ir į šį segmentą ir skelbia jau sertifikuojančios apie 1 tūkst. litų kainuojančius nešiojamuosius aparatus, tinkamus turgaus sąlygomis, penktadienį informuoja dienraštis „Verslo žinios.

Kasos aparatais prekiaujančios įmonės prognozuoja, kad valdžios planai turguje įdiegti kasos aparatus jų kišenes daug nepapildys.

„Sintagmos technika“ vadovai sako: jei ir pakils maždaug 30 proc. pardavimas, tai tik trumpam, vieną mėnesį, kol žmonės nusipirks aparatus.

„UVS Group“ išvis nesitiki pirkėjų iš turgaus, nes įmonė siūlo tik brangius kompiuterinius kasos aparatus, kuriuose įdiegta daug papildomų funkcijų, pvz., apskaitos sistemos, galimybė atsiskaityti kortelėmis, lojalumo programos, o turguje tokie dalykai nereikalingi.

Tuo tarpu įmonė „Aspa“, viena iš nedaugelio bendrovių, kurios gali turgaus prekeiviams pasiūlyti kasos aparatus, skirtus nešiojamajai prekybai ir veikiančius be elektros, rimtai rengiasi tai dienai, kai turguje prireiks aparatų.

Turgaus prekeiviams „Aspa“ siūlys du aparatų variantus po maždaug 900 litų ir po 1 tūkst. litų (be pridėtinės vertės mokesčio).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje