-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 03 26

Kauną šokdins latvių didžėjai

Kauno šokių muzikos ir kokteilių barui „Pop Star Bar“ šis savaitgalis bus neeilinis. Šeštadienį čia vyks Latvijos šokių muzikos įrašų kompanijos „Amber Muse“ naktis – prie pulto stos net keturi svečiai iš Latvijos.
Šio šeštadienio kokteilių baro  „Pop Star Baro“ centrinė figūra – Bogdan Taran.
Šio šeštadienio kokteilių baro „Pop Star Baro“ centrinė figūra – Bogdan Taran. / Organizatorių nuotr.

Įrašų kompanijos „Amber Muse“ savininkas, gyva Baltijos šalių radijo legenda ir didžėjų didžėjumi tituluojamas Bogdan Taran į Kauną atvyksta lydimas garsių kolegų. Tai iš vieno „RyRalio” rinkinio pažįstamas ZaZzy ir ką tik su Nica Brooke kūrinį „Summer Voyage“ pasauliui pristatęs trejetukas „Craft B“. Anot organizatorių, baro lankytojų laukia įspūdingas devynių valandų trukmės house muzikos maratonas.

„Vienas lauke ne karys? Taip galima sakyti apie bet ką, tik ne apie Bogdan Taran. Viena ryškiausių Baltijos šalių šokių muzikos ikonų, daugiau nei 10 metų prodiusuojantis radijo laidą „Dance Box“, penkerius metus vadovaujantis įrašų kompanijai „Amber Muse“ ir net keturis kartus išrinktas geriausiu Latvijos didžėjumi“, – kolegą iš Latvijos gyrė šokių muzikos ir kokteilių baro „Pop Star Bar“ atstovai.

Ne ką mažiau žinomas šiandien ant bene didžiausios bangos savo karjeroje esantis latvių trejetukas „Craft B“. Visai neseniai jie kartu su „RyRalio“ tandemo Lietuvoje išgarsinta amerikiete Nica Brooke išleido dainą „Summer Voyage“'. Šis „Amber Muse“ pasirodęs singlas jau spėjo sulaukti gerų atsiliepimų ne tik iš kolegų Baltijos šalyse, bet ir iš house muzikos profesionalų Vakarų Europoje ir už Atlanto. Šeštadienio vakarėlį vainikuos ZaZzY. Jis Kaune pasirodys pirmą kartą.

Latvių desantas savo pajėgas Kaune mes šį šeštadienį. „Pop Star Bar“ durys atsidaro nuo 20 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius