Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 04 09

Kaunas bus švarus ir tvarkingas

Kaune savo aplinką jau susitvarkė daugelis įmonių, įstaigų. Gražėja ir daugiabučių namų aplinka.
Seniūnijų rengiamose talkose aktyviai dalyvaus mokiniai, studentai, įvairių įmonių bei įstaigų darbuotojai.
Seniūnijų rengiamose talkose aktyviai dalyvaus mokiniai, studentai, įvairių įmonių bei įstaigų darbuotojai. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Gyventojai supranta, kad niekas kitas nepasirūpins jų namo aplinka – teks tvarkytis taip, kaip kam patogiau: samdyti kiemsargius, mokėti daugiabučių administratoriams, tvarkyti aplinką eilės tvarka ir t. t. Visose seniūnijose vyksta talkos.

Seniūnai informavo, kad kiekvienoje seniūnijoje vyks labai daug talkų. Jose aktyviai dalyvaus mokiniai, studentai, įmonių, įstaigų darbuotojai. Talkų skaičius kiekvienoje seniūnijoje priklausys nuo gyventojų aktyvumo ir nuo užterštų teritorijų skaičiaus.

Seniūnijų pateiktus talkų grafikus, nurodytas datas bei valandas galima rasti interneto svetainėje www.kaunas.lt. Kauniečiai raginamo pasidomėti, kada ir kur jų seniūnijoje vyksta talkos, raginami dalyvauti jose.

Savivaldybės darbuotojai balandžio 8 dieną tvarkė Ąžuolyną: surinko šiukšles, grėbė lapus, remontavo suoliukus. Akcija „Darom 2009“ visoje Lietuvoje vyks balandžio 18 dieną. Jau antrus metus iš eilės rengiama akcija „Darom 2009“ balandžio 18 dieną visus kauniečius kviečia prisijungti prie švaresnės Lietuvos kūrimo. „Darom 2009“ tikslas – ne vien švarinti Lietuvos gamtą, bet ir skatinti ekologinį mąstymą bei pilietinį aktyvumą. Apie tai informaciją teikia akcijos organizatoriai. Tai jaunimo rengiama akcija. Jaunuolės ir jaunuoliai, nelikite abejingi. Įrodykime visiems, kad Lietuvoje, o ypač Kaune bus švaru ir tvarkinga. Kaunas buvo ir bus gražių iniciatyvų miestas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius