Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 02

Kaunas ne tik tvarkosi, bet ir švenčia: atskleista, kaip vyko kalėdinio sveikinimo filmavimas

Per šventes Kauno miesto savivaldybė išplatino kauniečiams skirtą Kalėdų Senelio sveikinimą. Prabėgus šventėms nuspręsta atskleisti, kaip filmavimas vyko iš tikrųjų, kokį vaidmenį jame atliko Kauno meras ir ką prie Kauno rotušės veikė sniego mašinų karavanas.

Švenčių metu Kalėdų Senelis apsilankė ir Kauno Rotušės aikštėje, kur įvairiose miesto vietose pastebimi „Kaunas tvarkosi“ kelininkų užrašai bent laikinai buvo pakeisi į „Kaunas švenčia“.

Kauno miesto savivaldybės „Facebook“ paskyroje gruodžio 24 d. buvo išplatintas kalėdinis sveikinimas, kuriame net pats svečias iš tolimosios Laplandijos stebisi, kokia laikinoji sostinė pasikeitusi. Taip tarsi pabrėžiami Kauno miesto mero Visvaldo Matijošaičio ir jo kariaunos nuveikti darbai – nesibaigiantys kelių bei pastatų remontai ir rekonstrukcijos.

Prabėgus šventėms, sausio 2 d., Kauno miesto savivaldybė paviešino ir šio kalėdinio sveikinimo filmavimo užkulisius. Paaiškėjo, jog sveikinimo galėjo ir nebūti, nes sugedo dovanas Kalėdų Seneliui vežęs V.Matijošaičio automobilis. Šventę ir filmavimą išgelbėjo „Kauno švaros“ sniego valymo mašinos, „pamėtėjusios“ merą iki pat Rotušės aikštės.

Ir vėl, alegorija į gerus praėjusiais metais valdžios nuveiktus darbus.

Tai ne pirmas toks Kauno įvaizdžio gerinimo filmukas, kurį sukuria V.Matijošaičio komanda. Ankstesniame vaizdo įraše meras netgi ėmė repuoti ir repuodamas pateikė kauniečiams pasiūlymą prisirakinti prie šiuo metu jau griaunamo „Respublikos“ vaiduoklio.

VIDEO: Repuodamas V.Matijošaitis kauniečiams pateikė pasiūlymą
VIDEO: Kauno kalėdinio sveikinimo filmavimas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius