Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 09

Kaunas vėl rinks „Lietuvos ponią“

Kauno „Girstučio“ kultūros rūmuose jau repetuoja 13 žavių Lietuvos moterų, kurių viena lapkričio pabaigoje taps konkurso „Lietuvos ponia 2009“ nugalėtoja.
Konkurso "Lietuvos ponia 2009" dalyvės
Konkurso "Lietuvos ponia 2009" dalyvės / Kaunoalėja.lt nuotr.

Antrą kartą organizuojamame renginyje šiemet varžosi moterys iš Vilniaus, Kauno, Marijampolės, Druskininkų, Rokiškio ir Lazdijų regionų. Jauniausiai dalyvei 29, vyriausiai – 47-eri. Tapti šauniausia Lietuvos ponia nori verslininkės, psichologės, medikė, teisininkė, policijos pareigūnė, žurnalistė, inžinierė ir net mokslininkė.

Nuolat pabrėžiantys, jog tai – ne grožio, bet žavesio ir šaunumo konkursas, jo rengėjai džiaugiasi, jog beveik visos dalyvės turi aukštąjį išsilavinimą. Keletas jų – magistro diplomus, o viena po mėnesio gins mokslų daktarės disertaciją.

Šiemet konkurse bus naujienų. Pavyzdžiui, neliks įprasto panašiuose renginiuose dalyvių prisistatymo. Visas kandidates komisijai ir publikai pristatys iš anksto parengti vaizdo klipai, kuriuose jos prisistatys, apie jas kalbės artimieji, draugai. Savo eleganciją moterys turės atskleisti demonstruodamos apatinio trikotažo ir viršutinių drabužių kolekcijas, taip pat – dėvėdamos progines sukneles, šokdamos. Savo gebėjimus dalyvės rodys talentų konkurse, kuriame daugelis ketina dainuoti su savo vaikais ar žinomais Lietuvos atlikėjais, taip pat šokti bei parodyti kitus savo meninius sugebėjimus.

„Šis konkursas – šansas šaunioms moterims iš visos Lietuvos atsiverti ir suteikti savo gyvenimui naujų spalvų“, – sakė renginio prodiuseris Laimutis Genys.

„Lietuvos ponia 2009“ titulo laimėtojai atiteks originalus koljė bei kelionė į pasirinktą užsienio šalį.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius