Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 12

Kaune įvyks pirmasis drabužių mainų vakarėlis

Į Lietuvą atkeliauja tai, kas jau spėjo užburti Niujorko, Londono, Paryžiaus, Milano ir kituose pasaulio miestuose gyvenančius prisiekusius mados gerbėjus. Šį penktadienį Kaune rengiamas pirmasis „Svaporama“ vakarėlis, kurio metu bus galima keistis drabužiais ir aksesuarais bei gauti profesionalias stilistų ir visažistų konsultacijas.
Visame pasaulyje išpopuliarėjusiuose vakarėliuose galima ne tik surasti sau patinkančių drabužių, bet ir gauti profesionalaus stilisto patarimų.
Visame pasaulyje išpopuliarėjusiuose vakarėliuose galima ne tik surasti sau patinkančių drabužių, bet ir gauti profesionalaus stilisto patarimų. / Organizatorių nuotr.

„Svaporama“ taisyklės paprastos – kiekvienas ateinantis turi atsinešti penkis geros būklės drabužius ir aksesuarus, kurie bus išmainyti. Vakarėlio pradžioje atsinešti daiktai bus iškeisti į skirtingų spalvų kuponus: žali bus duodami už gerai žinomų parduotuvių produkciją, raudoni – už dizainerių drabužius, o geltoni – už vintažą. Už gautus kuponus prasidėjus mainams bus galima įsigyti siūlomus daiktus.

„Vienos Londono madų savaitės metu atsitiktinai sutikau asmeninio stiliaus konsultantę Mildą Juškaitę – Chellingsworth, kuri dirba stiliste asmeninio stiliaus kūrimo studijoje „Y.Shop“ bei rengia pasaulyje išpopuliarėjusius drabužių mainų vakarėlius. Nusprendėme tokius mainų vakarėlius, kurių metu galima iškeisti nenešiojamus daiktus į tau patinkančius naujus bei gerai praleisti laiką, organizuoti ir Lietuvoje”, – pasakojo vakarėlių organizatorė Kristina Armonaitė.

Drabužių mainų vakarėlis vyks bare „Pop Star Bar“ (Vasario 16–osios g. 2) šį penktadienį, nuo 18 iki 22 val. Į jį bus galima patekti tik iš anksto užsiregistravus tinklapyje www.svaporama.eu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius