-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 28

Kaune koncertuos naujieji Lietuvos indie rock dievai

Šiandien kokybiškos muzikos meka kauniečių laikomame klube „Džem'Pub“ pasirodys naujosiomis Lietuvos indie rock žvaigždėmis vadinami šiauliečiai „Colours of Bubbles“.
Keturi jauni muzikantai, studijuojantys trijuose skirtinguose šalies miestuose, dažnai susirenka į Šiauliuose esančią studiją, kur gimsta naujos kūrybinės idėjos bei sumanymai.
Keturi jauni muzikantai, studijuojantys trijuose skirtinguose šalies miestuose, dažnai susirenka į Šiauliuose esančią studiją, kur gimsta naujos kūrybinės idėjos bei sumanymai. / Nuotr. iš grupės archyvo.

„Šiaulių miestas yra tarsi anglimi kvėpuojantis monstras, kas kelerius metus išspjaunantis po gerą gitarinę grupę. Po „Bix“, „Lygiailyja“, „Axis“ ir „Brainer“ atėjo burbulų metas“, – sako „Džem'Pub“ atstovai.

Kai britpop'ą išstudijavę „Brainer“ išsikėlė į nuosavą studiją, senąją, vadinamą „breinerine“, paveldėjo kylantys „Colours of Bubbles“. Kaip byloja muzikantų tarpe iš lūpų į lūpas sklindanti legenda, pavadinimą „Colours of Bubbles“ vieno iš siautulingų vakarėlių metu sugalvojo neprilygstamasis „Brainers“ solo gitaristas jonas „Nodata“ Šablickas.

„Sumaniai derindami nuogą ir žalią rokenrolą, lengvą country ir neabejotiną indie muzikos įtaką, jie keliavo iš vieno Lietuvos miesto klubo į kitą, kol kartu sugrotų koncertų skaičius persivertė per 50“, – apie šiandien vakare pasirodysiančią grupę kalbėjo „Džem'Pub“ atstovai, prisiminę ir nutrūktgalvišką šiauliečių turnė po Latviją praėjusių metų rudenį.

Kaune studijuojantis vokalistas ir bosistas Paulius, nežinia kodėl į inžinerijos studijas Šiaulių universitete pasinėręs būgnininkas Simas, bei gitaros virtuozai Tomas ir Julijus, studentiškas dienas leidžiantys Vilniuje – nors šią ketveriukę nuolat skiria šimtai kilometrų, susitikę ant vienos scenos, jie visuomet įrodo, jog „Colours of Bubbles“ yra šviežio oro gurkšnis Lietuvos alternatyviosios muzikos scenoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius