Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 10 15

Kaune renkamas stilingiausias studentas

Prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“ Kauno studentams rengia netradicinę pramogą – stilingiausio studento rinkimus.
Vilniaus universiteto dėstytojai ir studentai iš Vinco Kudirkos aikštės Gedimino prospektu žygiavo  į universiteto centrinius rūmus.
Studentai / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

 Kauno universitetų, akademijų ir kolegijų studentai, norintys dalyvauti konkurse, turėtų nusifotografuoti šalia jų mokslo įstaigoje įrengto stilingiausio studento rinkimų stendo ir savo nuotrauką publikuoti „Mega“ tinklalapyje. Jame apsilankiusieji balsuos už kandidatus, o daugiausia simpatijų surinkę dešimt finalistų bus vertinami „Megos“ stilistės.

„Norime padovanoti studentams smagią pramogą. Konkurso dalyvius kviečiame aktyviai konkuruoti ir rungtis tarpusavyje bei visus nustebinti kūrybingumu ir originalumu. Tikimės, kad konkurse dalyvaujančių studentų bendramoksliai noriai juos palaikys ir padės išrinkti ne tik stilingiausią Kauno studentą, bet ir išsiaiškinti, kurioje Kauno mokslo įstaigoje studijuoja stilingiausias jaunimas“, – sakė prekybos centrą „Mega“ valdančios bendrovės „Baltic RED" rinkodaros vadovė Rasa Vyšniauskienė.

Konkurso nugalėtojai, interneto svetainėje surinkę daugiausiai balsų, bus paskelbti ir apdovanoti lapkričio 13 dieną įvyksiančiame stilingiausio Kauno studento konkurso renginyje. Pirmosios vietos laimėtojui bus įteiktas 1 tūkst. litų vertės „Megos“ dovanų čekis. Antrosios vietos nugalėtojas galės džiaugtis 500 litų vertės dovanų čekiu. Jais, tik mažesnės vertės, bus apdovanoti ir likusias pirmojo dešimtuko vietas užėmę studentai.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius