Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti
2010 01 23

Kaune – trečiasis hip-hopo festivalis

Šeštadienį klube „Ups Club“ įvyks jau tradicija tapęs festivalis „Live From Kaunas Streets 2010“.
Koncerte naujai skambėjo prieš dešimt metų pasirodžiusio albumo kūriniai bei naujausios grupės dainos.
Festivalio vakarinėje dalyje koncertuos G&G Sindikatas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kaip teigia jo organizatoriai, festivalis vyksta jau trečią kartą ir kaskart įneša didelį indėlį į lietuviškąją hip-hopo subkultūrą, suartindamas visus esamus ir besidominčius, kaskart atkreipdamas dėmesį į vis kitą subkultūros dalį. Po pernai metų sėkmingo vaizdo projekto „Video apie video“ organizatoriai šiemet atkreipia dėmesį į vis labiau nuo hip-hopo tolstantį breiko šokį.

„Kaip ir pirmą kartą, šis festivalis skirtas tam, kad parodytume žmonėms, jog hip-hopas nėra tiesiog muzika. Tai – daugybė skirtingų šokių stilių“, – sakė organizatoriai. Taip pat kaip ir pernai renginys susidės iš dviejų dalių – dieninės ir vakarinės. Dieną įvyks breiko kovos: „2x2“, „Octagon“, „Circle Of Death“. Jų nugalėtojus nulems specialiai iš Lenkijos atvykstanti šokėjų komanda „Funky Masons“. Šios renginio dalies nugalėtojams bus skirtas piniginis prizas – 500 litų bei rėmėjų dovanos.

Sulaukusių vakarinės dalies lauks gyvi pasirodymai, tarp kurių Lietuvos hip-hopo „tėvų“ – G&G Sindikato, lietuviškojo repo mesijo MC Messiah, sunkiasvorių kategorijos čempiono – Medono ir angliško hip-hopo dueto „Dee&Kamy“. Pirmą kartą Lietuvoje pasirodys ir latvis MC Gacho. Pasibaigus pasirodymams scenoje visi kelsis į mažąją salę ir iki paryčių kartu mėgausis funk‘o garsais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius