Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 09 20

Kaune troleibusas sumaitojo lengvąjį automobilį, kurio keleivė žuvo (nuotraukos, atnaujinta 22.56 val.)

Sekmadienio vakarą Kauną sukrėtė skaudi avarija. Keleivius vežęs troleibusas atsitrenkė į lengvąjį automobilį, kurio keleivė žuvo vietoje.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Rasos Guzevičienės nuotr.(be autoriaus sutikimo naudoti draudžiama)

Vieną gyvybę nusinešusi nelaimė įvyko Savanorių prospekto ir Birželio 23-osios gatvės sankirtoje. Įvykio liudininkų teigimu, nuo miesto centro pusės atskubėjęs troleibusas sankryžą kirto degant raudonam šviesoforo signalui. Transporto priemonė gatvių sankirtoje rėžėsi į automobilį „Mitsubishi Galant“, kuris iš S.Žukausko gatvės pusės važiavo Birželio 23-osios gatvės link.

Po smūgio troleibusas užvažiavo ant šaligatvio, o lengvasis automobilis rėžėsi į greta bendrovės „Ortopedijos technika“ pastato esantį elektros stulpą ir jį nuvertė. Į avarijos vietą buvo atsiųstas ne vienas greitosios pagalbos automobilis. Siekiant iš sumaitoto „Mitsubishi Galant“ ištraukti sužeistuosius, į pagalbą buvo pasikviesti specialią įrangą turintys ugniagesiai-gelbėtojai.

Tomo Grigalevičiaus/ 15min.lt nuotr./Automobilis po avarijos
Tomo Grigalevičiaus/ 15min.lt nuotr./Automobilis po avarijos

Metalo žirklėmis sukarpius mašinos likučius paaiškėjo, jog priekinėje keleivio sėdynėje sėdėjusi garbingo amžiaus moteris žuvo vietoje. Būtent į jos pusę ir rėžėsi troleibusas. Automobilio vairuotojas ir gale buvęs keleivis liko gyvi, jie buvo skubiai išgabenti į Kauno medicinos universiteto klinikų priimamąjį. Apie jų būklę žinių kol kas nėra.

Pasak liudininkų, avarijos metu įvairius sužalojimus patyrė ir troleibuse sėdėję žmonės, kuriems taip pat prireikė medikų pagalbos.

Dėkojame 15min.lt skaitytojai Rasai Guzevičienei už nuotraukas. Daugiau skaitytojos nuotraukų galite pamatyti čia.

Papildyta 22.00 val. Nepatvirtintais duomenimis, įvairius sužalojimus patyrė trys troleibuso keleiviai. Į avariją patekusį troleibusą vairavo daugiau 20 metų šį darbą dirbantis Benediktas Kazlauskas. Jis rimtesnių sužalojimų išvengė. Bendrovės „Autrolis“ Keleivių vežimo tarnybos viršininkas Algirdas Širvinskas liudininkų pateikto fakto, jog troleibusas į sankryžą įvažiavo degant raudonam šviesoforo signalui, nei patvirtino, nei paneigė.

„Tikrai dabar negaliu pasakyti. Viskas paaiškės atlikus tyrimą, – nedaugžodžiavo sekmadienio vakarą į darbą išskubėjęs A.Širvinskas, pridūręs, jog vairuotojas B.Kazlauskas iki šiol į rimtesnes avarijas patekęs nebuvo. – Išties tuo, kad jis važiavo per raudoną, nelabai tikiu“.

Papildyta 22.56 val. Kauno miesto greitosios medicinos pagalbos stoties specialistė 15min.lt patvirtino, jog į klinikas buvo išvežti 4 žmonės, avarijos metu buvę troleibuse.

„Jie patyrė įvairių sumušimų, vienam buvo pjautinė plaštakos žaizda. Šiaip niekas iš jų labai rimtų sužalojimų nepatyrė“, – patikino medikė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius