Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 12 18

Kaune vairuotojai toliau žaloja pėsčiuosius

Karas tarp vairuotojų ir pėsčiųjų Kaune tęsiasi. Ketvirtadienį po automobilių ratais pateko trys pėstieji.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Spalio pradžioje miesto savivaldybei pritemdžius Kauno gatves, iškart pasipylė eismo nelaimės. Per visą šį laikotarpį miesto gatvėse jau žuvo 5 pėstieji, o dar keliasdešimt patyrė įvairių sužalojimų. Šis ketvirtadienis taip pat buvo ne išimtis – per dieną automobiliai parbloškė tris pėsčiuosius.

Ankstų ketvirtadienio rytą,  7.49 val., moters vairuojamas „Citroen XM“, išvažiuodamas iš žiedinės Pramonės ir V.Krėvės prospektų sankryžos, nepraleido per pėsčiųjų perėją einančio 17 metų paauglio. Partrenktas jaunuolis dėl patirtų sužalojimų atsidūrė ligoninėje.

Tą pačią dieną apie 16.10 val. Bažnyčios gatvėje automobilis „VW Caddy“ ties sankryža su Trakų gatve bandė išvengti susidūrimo su priekyje važiuojančiu ir į kairę sukančiu „Ford Fiesta“ ir užvažiavo ant šaligatvio. „VW Caddy“ kliudė šaligatviu einančią 41 metų moterį ir trenkėsi į medį.

Nepraėjus nei porai valandų, Utenos gatvėje įvyko dar viena nelaimė. 33 metų vyriškis, vairuojantis „Dodge Caravan“, nepastebėjo į važiuojamąją kelio dalį išėjusio vyro ir partrenkė. Sužeistasis buvo nuvežtas į ligoninę. Visų ketvirtadienio nelaimių aplinkybes tiria Kauno kelių policijos valdybos pareigūnai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius