Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 01 25

Kauniečiai išrinko geriausią 2011 metų politiką, visuomenininką ir pareigūną

Visuomeninės miesto organizacijos jau suskaičiavo unikalių pilietinių konkursų „Kauno visuomenininkas 2011“, „Kauno politikas 2011“ ir „Kauno šerifas 2011“ rezultatus. Kaip ir dera, visuomenininkų renginys buvo tikrai demokratiškas, nes kandidatus į dešimtukus pasiūlė patys miestiečiai, o apklausa vyko be verslo struktūrų paramos.
Inauguracijos akimirkos
Inauguracijos akimirkos / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Konkurse  „Kauno politikas 2011“, surengtame pirmą kartą miesto istorijoje, didžiausio miestiečių palaikymo sulaukė  miesto tarybos narys Rimantas Mikaitis.

Smalsuolių žingeidumui patenkinti  pateikiame dar keturias politikų pavardes, išvardintas pagal gautų balsų kiekį. Tai Gintautas Labanauskas, Raimundas Kaminskas, Algimantas Kurlavičius ir Ona Visockienė. Primename, kad, siekiant išvengti lengvai nuspėjamų rezultatų,  šio konkurso taisyklės neleido siūlyti Seimo narių ir miesto mero kandidatūrų, kurie ir taip yra pelnę miestiečių palankumą.

„Kauno visuomenininke 2011“  buvo išrinkta  NVO „Visuomeninė piliečių sąjunga“ pirmininkė Violeta Anankienė. „Kauno visuomeninku 2011“ buvo išrinktas NVO „Vytis“ ir  NVO „Kauno rinkėjų klubas“ narys Algirdas Karčiauskas.

Primename, kad pirmi metų visuomenininko rinkimai įvyko 2010 metais.Tada didžiausio  miestiečių palaikymo sulaukė Neringa Venckienė ir Jonas Varkala.

Konkurse „Kauno šerifas 2011“, visuomenininkų pastangomis surengtame  pirmą kartą, nugalėtoju turėjo tapti vienas pareigūnas. Bet  likimas lėmė kitaip, nes  du pareigūnai surinko vienodą balsų skaičių. Konkurso darbo grupė nusprendė, kad nugalėtojais taps abu. Tai Kauno VPK patrulių rinktinės specialistas Dalius Mackela ir Žaliakalnio PK pareigūnas Vilius Velička.

Nelengvą organizacinį  trijų konkursų krūvį išlaikiusi darbo grupė miestiečių vardu sveikina apklausų nugalėtojus ir kviečia miestiečius kartu pagerbti konkursų nugalėtojus.

Vasario 1 dieną, 17- 30 val. visus kviečiame į Kauno miesto savivaldybės didžiąją salę (Laisvės al. 96). Po garbius vardus pelniusių asmenų pagerbimo įvyks miestiečių diskusija „Visuomeninės organizacijos ir piliečiai reikalauja ne kosmetinių, bet esminių teisėsaugos reformų“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius