Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 23

Kauniečių dėmesiui – R.Ščiogolevaitės koncertas

Ji pavergė italus, o šįvakar koncertuos kauniečiams. Specialų balandžių vakarą laisvalaikio namuose „Nautilus“ penktadienį pristato dainininkė Rūta Ščiogoliovaitė.
Rūta Ščiogolevaitė Kaune dainuos balades
Rūta Ščiogolevaitė Kaune dainuos balades / Organizatorių nuotr.

Laikinosios sostinės publikai stipraus balso atlikėja koncertuos kartu su dviem talentingais muzikantais – pianistu Pauliumi Zdanavičiumi ir trimitininku Vytautu Skudu.

Jau ne vienerius metus Vilniuje gyvenanti R.Ščiogoliovaitė gimė ir užaugo Šiauliuose. Čia pradėjo domėtis ir muzika – mokėsi muzikos mokykloje. Vėliau Vilniuje baigė konservatoriją, fortepijono klasę, tačiau jau tada pradėjo dainuoti ir skinti laurus vokalistų ir dainų konkursuose. 1998 metais ji išleido pirmąjį solinį dainų albumą „Rūta. Kelionė tolyn“.

2000-aisiais pusę metų pagal kontraktą su rinktiniais muzikantais dainavo prestižiniame restorane Tanzanijos sostinėje Dar es Salam. Buvo grupės „Funkadelix“ solistė ir dainų bendraautorė. 2002 metais dalyvavo tarptautiniame talentų konkurse „Fizz Superstar“ ir jame iš 1500 dalyvių iškovojo II vietą.

Atlikėjos dainuojamas repertuaras turtingas muzikiniais stiliais – nuo populiariosios muzikos iki džiazo ar net roko kūrinių.

Kaune ji pasirodys su dviem jaunais muzikantais, kurie jos atliekamas balades papildys gyva muzika ir improvizacijomis.

Birštono meno mokykloje pradėjęs groti fortepijonu P.Zdanavičius vėliau su juo niekada nebeišsiskyrė. Tačiau po Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje baigtos fortepijono specialybės magistro studijoms pasirinko džiazą. Išgirsti P.Zdanavičių buvo galima įvairiuose Lietuvoje vykstančiuose festivaliuose, pavyzdžiui, Pažaislio muzikos, Birštono džiazo ar Kristupo vasaros festivaliuose.

Trimitininkas V.Skudas – taip pat visus pradinius muzikinės mokyklos laiptelius įveikęs atlikėjas. Šiuo metu jis studijuoja Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje. O greta studijų koncertuoja su daugeliu muzikantų ir dainininkų.

Baladžių vakaro pradžia 19 val. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius