Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2009 11 18

Kauniečius pakvies knygų dienos

Lietuvoje, kaip ir visame pasaulyje, rengiamos knygų mugės visada pritraukia būrius lankytojų. Didžiulio jų srauto laukiama ir pirmą kartą Kaune rengiamoje parodoje „Kauno knygų dienos 2009“.
Knygų mugė
Knygų mugė / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

Laisvalaikio ir prekybos centre „Mega“ nuo ketvirtadienio iki sekmadienio vakaro šurmuliuosiančioje knygų mugėje savo leidžiamus kūrinius pristatys maždaug 40 Lietuvos leidyklų. Kauniečiai galės pasklaidyti ir įsigyti naujausių kūrinių, tarp kurių – ir nemažai Lietuvos įžymybių biografijų. Dvi iš jų pristatys pačios herojės – aktorė ir romansų atlikėja Larisa Kalpokaitė bei dainininkė Gintarė Karaliūnaitė. Savo gyvenimo vingius neseniai į knygas suguldžiusios moterys žadėjo būti itin dėmesingos su jomis susitikti panorusiems gerbėjams. „Bus smagu juos pamatyti ir parašyti šiltą palinkėjimą knygose“, – tikino G.Karaliūnaitė.

Pirmąją renginio dieną kauniečiams bus pristatyta ir speciali programa „Kauno rašytojai ir jų naujausios knygos“. Su skaitytojais savo kūryba dalinsis rašytojai ir poetai Vytautas Čepliauskas, Eglė Perednytė, Erika Drungytė, Aldona Ruseckaitė, Dovilė Zelčiūtė ir Jurgis Gimberis. Savotišką abėcėlės šventę šeštadienį ketina surengti rašytoja Violeta Židonytė, neseniai išleidusi knygą „Padainuokim abėcėlę“.

Visą parodos laiką, nuo lapkričio 19 iki 22 dienos, bus galima apžiūrėti ir fotografijų parodą „Gražiausios Lietuvos sodybos“.

Aplankyti parodą „Kauno knygų dienos 2009“ bus galima:

Lapkričio 19–20 d. – 11–19 val.

Lapkričio 21 d. – 11–20 val.

Lapkričio 22 d. – 11–17 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius