Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 02 12

Kaunietė pasipiktino: kaip per valandą „išgaravo“ bilietai į šventinį Vasario 16-osios koncertą?

Valstybės atkūrimo šimtmečio proga kauniečiai kviečiami į šventinį koncertą „Žalgirio“ arenoje.  Tačiau vos paskelbus apie tai, jog tūkstantis bilietų bus išdalyta Kauno miesto savivaldybėje, žmonės juos išgraibstė per trumpą laiką. Tokia situacija papiktino kaunietę, kuri negali patikėti, kad maždaug per valandą laiko buvo išdalyta tiek daug bilietų.
Kaunas ir jo apylinkės pro sraigtasparnio langą
Kaunas ir jo apylinkės pro sraigtasparnio langą / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Vasario 15 dieną „Žalgirio“ arenoje vyks šventinis koncertas, skirtas Vasario 16-osios minėjimui. Kauno miesto savivaldybės puslapyje buvo parašyta, kad kvietimai į šį renginį bus dalijami nuo šio pirmadienio 9 val. ryto.

Į savivaldybę atėjus tą pačią dieną, 12 valandą, dalijantis asmuo pasakė, kad kvietimų nebėra ir jų nebebus, nes visus kvietimus – tūkstantį – išdalijo per valandą. Kaip taip įmanoma, jeigu pernai metais buvo 500 bilietų ir juos dalijo keletą dienų?

Tai kur iš tikro dingo kvietimai? Kas gavo tą 1000 papildomų kvietimų, skirtų miestiečiams, nes per valandą atiduoti 1000 tiesiog neįmanoma. Gal savivaldybė galėtų pasiaiškinti, kaip dingo 1000 bilietų per vieną valandą?“ – rašė Kauno gyventoja.

Kauno miesto savivaldybės Kultūros skyriaus vedėjas Albinas Vilčinskas sako, kad jau praėjusią savaitę buvo juntamas ypatingas kauniečių susidomėjimas šventiniu koncertu „Žalgirio“ arenoje.

„Žmonės skambino ir teiravosi, kur galėtų gauti bilietų. Šiandien nuo pat ankstaus ryto Savivaldybės pirmajame aukšte rikiavosi gana ilga eilė norinčiųjų. Nors buvo viešai skelbta, kad bilietus pradėsime dalyti nuo 9 val., tačiau žmonės čia rinkosi daugiau kaip valanda anksčiau.

Nebebuvo prasmės versti jų laukti, todėl pradėjome dalyti apie 8.45 val. Kaip ir buvo numatyta, gyventojams duota ne daugiau kaip po 4 bilietus. Jei visiškai tiksliai, tai neprireikė nė visos valandos, kol tūkstantis buvo išdalytas, ir, deja, dar ryte buvo tokių, kam jų nebeliko.

Pernai vykęs koncertas sulaukė daug gerų atsiliepimų, tad veikiausiai būtent tie teigiami atgarsiai ir nulėmė, jog šiemet kilo dar didesnis ažiotažas dėl bilietų. Visiškai suprantamas su tuo susijęs žmonių apmaudas, tačiau turime pripažinti, jog „Žalgirio“ arenos erdvė, nors ir didžiausia šalyje, bet vis tiek ribota, visi kauniečiai čia niekaip nesutilps.

Numatyta 10 tūkst. vietų ir visos jos paskirstytos kauniečiams: 9 tūkst. bilietų išdalyta socialiai remtiniems žmonėms, daugiavaikėms šeimoms, neįgaliesiems, taip pat kultūros, švietimo ir sveikatos įstaigų, specialiųjų tarnybų darbuotojams, socialinių paslaugų organizacijoms, o likęs tūkstantis – pavieniams kauniečiams.

Žinodami, kad publikos noras pamatyti šventinį koncertą bus itin didelis, pasirūpinome, kad ir šiemet jį iš „Žalgirio“ arenos tą patį vakarą transliuotų LRT televizija.

Taip pat maloniai kviečiame visus kauniečius aktyviai dalyvauti kituose Vasario 16-osios ir Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečio minėjimo renginiuose. Jų programa šiemet – labai plati ir įvairialypė – nuo tradicinio iškilmingo minėjimo bei koncerto po atviru dangumi Vytauto Didžiojo karo muziejaus sodelyje iki unikalaus Šimtmečio šviesų festivalio ir teatralizuoto šou Istorinės prezidentūros sodelyje“, – sakė A.Vilčinskas.

Visą išsamią kelių dienų programą galima rasti Kauno miesto renginių kalendoriuje internete: http://bit.ly/v16kaune

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius