-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 04 06

„Kauno Akropolio“ renginių ciklas pateko į prestižinių pasaulio apdovanojimų finalą

Prekybos ir pramogų centro „Kauno Akropolis“, kurį valdo „Resolution Property Management“, rinkodaros projektas „Kalėdų stebuklai“ pateko į Tarptautinės prekybos centrų tarybos (International Council of Shopping Centers) geriausių rinkodaros projektų apdovanojimų „ICSC Solal Awards 2010“ finalą.
Tikrasis Kalėdų Senelis
Tikrasis Kalėdų Senelis / Organizatorių nuotr.

Šių apdovanojimų finalininku prekybos centras iš Lietuvos tapo pirmą kartą.

„Džiaugiamės, kad tarp tūkstančių darbų, kuriuos komisijai pateikė prekybos centrai iš viso pasaulio, buvo pastebėtas mūsų projektas. Jo dėka 2009 metų pabaigoje „Kauno Akropolis“ tapo tikra Lietuvos Kalėdų sostine“, – saėk „Kauno Akropolio“ valdytojos „Resolution Property Management“ direktoriaus pavaduotoja Daiva Žvinytė.

Projektą „Kalėdų stebuklai“ sudarė keletas renginių: jo metu buvo pastatyti 5 metrų aukščio rūmai iš tikro ledo, 7,07 metro aukščio Kalėdinė eglė iš putojančio vyno butelių, 5,5 metro aukščio Kalėdinė eglė iš knygų, 12,5 metro aukščio Kalėdinė eglė uždarose patalpose, pagrindinio planetos Kalėdų Senelio vizitas, labdaros projektas „Kalėdinis dovanų lietus Kauno medicinos universiteto klinikų vaikų ligų ligoninei“.

Renginių organizatorių teigimu, Kaune vykęs projektas sudomino ne tik vietos, bet ir užsienio žiniasklaidą. Reportažai apie Kalėdų statinius ir renginius Kaune buvo parodyti daugiau nei 60 pasaulio šalių televizijų eteryje.

Sėkmės kauniečiai tikisi ir rinkodaros projektų rinkimų finale. Geriausių rinkodaros projektų „ICSC Solal Awards“ laimėtojai bus paskelbti birželio 17 dieną Portugalijos sostinėje Lisabonoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius