Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 03 02

Kauno centre vaikščioti pavojinga!

Kai kurie kauniečiai, eidami Laisvės alėja, stengiasi nenuklysti nuo gatvės vidurio ir vengia namų stogų. Šitaip saugo savo sveikatą ir, galbūt, gyvybę.
Kauno Laisvės alėja
Kauno Laisvės alėja / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Kai kurios Laisvės alėjos zonos pavojingos, nes nuo griūvančių namų sienų ir balkonų krenta plytos ir tinkas. Kaip pranešė TV3 žinios, plytos itin intensyviai pradėjo byrėti prieš kelias dienas, tačiau situacija per šį laikotarpį nepasikeitė.

Miesto savivaldybė kratosi atsakomybės ir kaltę verčia pastatus prižiūrinčiai bendrovei. Neva ji dalį defektų turi pašalinti jau per pirmus tris šių metų mėnesius, o likusius - per kitus tris. Tačiau bendrovės „City Service“ atstovai teigia, kad „pavojaus nėra, byrantis tinkas jau nudaužytas“. Belieka tik pulti remontuoti avarinius statinius. Tačiau bendrovė neskuba to daryti ir sunkmečio sąlygomis siūlo remonto imtis pačius gyventojus.

Šiuo metu Kaune yra apie 100 tokių pavojingų avarinių pastatų. Kitaip tariant, beveik pusė Kauno senamiesčio pastatų jau griūna arba pradės griūti artimiausiu metu.

Viena pavojinga  Laisvės alėjos vieta simboliškai aptverta, padėti apie grėsmę įspėjantys ženklai. Tačiau tokių ženklų jau reikia ne vieno.  

Visas Kauno naujienas rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius