-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 04 23

Kauno chuliganai į automobilio priekinį stiklą įsmeigė kirvį

Kauno Žaliakalnio policijos komisariato kriminalistams teko neįprasta užduotis: trečiadienį į juos kreipėsi kaunietė, kuri prie namų paliktą savo automobilį rado sudarkytą. Į jo priekinį stiklą buvo įsmeigtas kirvis.
Kirvis
Kirvis / Photos.com nuotr.

Gražinos gatvės 48-ojo namo kieme stovinčios Toyota Yaris priekinis stiklas buvo sudaužytas, o jame – įsmeigtas kirvis. Nukentėjo ir automobilio kėbulas: jis apipiltas neaiškiu skysčiu, kuris sugadino plastikines detales ir dažus.

„Kol kas tiriamos įvairios versijos. Tačiau duomenų, kad kas nors taip suvedė asmenines sąskaitas, neturime. Nusikaltimą padaręs asmuo ar asmenys nenustatyti“, – sakė Žaliakalnio policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus viršininkė Daiva Galdikaitė.

Pasak pareigūnės, antradienio vakare prie namų automobilį pastatė jo savininkės dukra. Trečiadienio ryte motina, kuriai iš priklauso mašina, pamatė kraupų vaizdą.

Automobilis buvo apdraustas, su veikiančia signalizacija. Tačiau naktį ji esą neįsijungė.

Šią savaitę Kaune tai ne pirmas atvejis, kai nukenčia gatvėje paliktas lengvasis automobilis. Antradienį prieš vidurnaktį pastebėta, kad užsiliepsnojo M.Valančiaus gatvėje stovintis BMW X5, priklausantis Danijos piliečiui.

Per gaisrą išdegė mašinos variklio skyrius, prietaisų skydelis, išdužo priekinis stiklas, susprogo padangos, apdegė priekinė automobilio dalis. Nuo karščio nukentėjo ir šalia stovintis automobilis Mitsubishi Lancer.

Neatmetama, kad BMW galėjo padegti tyčia. Tačiau įtariamųjų kol kas nėra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius