Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 20

Kauno kelininkai patenkinti savo atliktu darbu

Aprimus pūgoms ir nustojus snigti Kauno kelininkai į gatves metė visas savo pajėgas. Ketvirtadienio rytą į darbą važiuojantys vairuotojai, miesto savivaldybės teigimu, buvo maloniai nustebinti švariai nuvalytomis ir pabarstytomis pagrindinėmis miesto gatvėmis.
Sniego mašinos valo kelius.
Sniego mašinos valo kelius. / Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr.

Pirmiausia kelininkų dėmesio sulaukė didžiosios miesto arterijos – Karaliaus Mindaugo, Savanorių, Pramonės prospektai, centrinės miesto gatvės. Trečiadienį, 23 val., į gatves išvažiavusi ir darbus 6.45 ryto baigusi technika nuvalė bei druskos mišiniu pabarstė visas pagrindines miesto gatves, kuriomis važiuoja viešasis transportas.

„Kol nepaliaujamai krito sniegas, visos pastangos buvo bevaisės. Nurimęs oras leido švariai nuvalyti pagrindines gatves. Artimiausiomis dienomis prognozuojami didelį šalčiai, todėl stengėmės, kad gatvėse neliktų sušalusių ir itin pavojingų provėžų“, – pasakojo Kauno miesto savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

Šįryt pakartotinai nukastas sniegas nuo pagrindinių gatvių šaligatvių ir viešojo transporto stotelių.

„Kelininkai per pūgą nuolat valė ir barstė 250 pagrindinių miesto gatvių. Vakar kreipėmės į seniūnus, kad įvardintų po penkias seniūnijos gyventojams svarbias, bet kol kas nenuvalytas gatves. Norime, kad, kauniečiai be kliūčių galėtų pasiekti gydymo įstaigas, o vaikai saugiai nueitų į mokyklą ir grįžtų namo“, – tvirtino A. Pakalniškis.

Jau šią naktį bendrovės „Kauno švara“ technika išvažiuos į 53 šalutines gatves. Susikaupęs sniegas bus nustumdytas ir nuo įvažų į gatves.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius