Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 20

Kauno kelininkai skelbiasi gatves valantys visą dieną

Sniego valymo darbai vyksta ne tik dieną, bet ir naktį, taip pat nesustoja ir gatvių barstymo darbai, skelbia Kauno savivaldybė.
Kauno gatvių barstymui ir valymui šiais metais skirta kur kas mažesnė savivaldybės biudžeto dalis, nei ankstesniaisiais metais.
Kauno gatvių barstymui ir valymui šiais metais skirta kur kas mažesnė savivaldybės biudžeto dalis, nei ankstesniaisiais metais. / „15min“ skaitytojo R.Bričkaus nuotr.

Bendrovės „Kauno švara“ valymo mašinos ketina vėl važiuoti į miesto gatves valyti sniego bei barstyti druskos – smėlio mišinį.

„Savaitgalį, naktį iš šeštadienio į sekmadienį teko nemažai darbo, nes šeštadienį mieste gausiai snigo. Šią naktį taip pat valėme ir barstėme miesto gatves. Ypač didelis dėmesys buvo skirtas įkalnėms, nuokalnėms ir viadukams. Pirmadienį priešpiet įkalnės buvo pabarstytos dar kartą, o sniego valymo mašinos netrukus turėtų išjudėti į miesto gatves“, – sakė „Kauno švaros“ generalinio direktoriaus padėjėjas miesto valymo reikalams Darius Visockis.

„Kauno švara“ taip pat pažymi, kad mieste kai kurias gatves yra be galo sudėtinga išvalyti, nes šalikelėje stovi palikti automobiliai, kurie trukdo technikai pravažiuoti ir gerai nuvalyti gatvę.

„Antradienį ketiname kartu su savivaldybės ir policijos atstovais susitikti bei nuspręsti, kaip geriau išspręsti šią situaciją, kaip informuoti ir paprašyti gyventojų, jog jie bent jau dienos metu patrauktų savo automobilius“, – kalbėjo D. Visockis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius