-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 07

Kauno kūdikių namus pasiekė vasariškos dovanos

Birželio 7 dieną Kauno kūdikių namus „Lopšelis“ pasiekė dovanos, kuriomis galės džiaugtis be tėvelių augantys mažieji. Dovanos jiems buvo nupirktos už lėšas, kurias paaukojo neabejingi šiai iniciatyvai prekybos ir paslaugų centro „Molas“ lankytojai.
Kūdikis
Kūdikis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Parama iš žmogaus rankų turi neįkainojamą vertę. Svarbiausia yra ne aukos dydis, bet pats požiūris, supratimas, kad reikia padėti tiems, kuriems likimas nebuvo dosnus. Džiugu matyti, kad Lietuvoje tokios iniciatyvos pasiekia žmonių širdis“, – sako organizacijos „Meilės Lašelis“, besirūpinančios parama kūdikių namams, vadovė Asta Boguslauskienė.

Iš prekybos ir paslaugų centre „Molas“ stovėjusioje specialioje aukų dėžutėje surinktų lėšų Kauno kūdikių namams „Lopšelis“ buvo nupirktas lauko baseinas, ugdomieji žaidimai, įrankiai muilo burbulams pūsti.

Šią iniciatyvą palaikantis prekybos ir paslaugų centras „Molas“ tikisi, kad aukojančių skaičius tik augs, o iniciatyva taps tradicine.

„Labai malonu prisidėti prie tokių iniciatyvų. Nors paramos sumos dar nėra didelės, bet tikėtina, kad jos augs. Pratęsėme aukų rinkimą kūdikių namams iki metų pabaigos, tačiau tikiu, kad jį tęsime ir kitais metais“, – pažymi prekybos ir paslaugų centro „Molas“ marketingo vadovė Rasa Vileikytė.

Kūdikių namams paaukoti dar galima prekybos ir paslaugų centre „Molas“, prie JYSK parduotuvės įrengtoje aukų dėžutėje arba pervedant pinigus į Romainių bendruomenės centro sąskaitą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius