-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 06 18

Kauno marių regioninio parko keliais dundės visureigiai

Visureigiai retai asocijuojasi su ramiu poilsiu gamtoje. Tačiau ir jais keliaujant galima susidraugauti su gamta ir mėgautis aplinka jos neniokojant. Kokie keliai atviri galingoms mašinoms ir kaip tinkamai važinėti metaliniais „žvėrimis“ gamtoje bus galima sužinoti šį savaitgalį Kauno apylinkėse ir Kauno marių regioninio parko teritorijoje vyksiančiame pažintiniame turistiniame renginyje „Marių Takas 2011“.
Pramogos su visureigiais
Pramogos su visureigiais / Bendrovės „4x4pramogos“ nuotr.

Birželio 18-19 dienomis, Kauno marių regioniniame parke vyks visureigių pažintinio turizmo šventė, skirta visai šeimai – „Marių Takas 2011“. Renginio metu bus galima sudalyvauti orientacinėse varžybose visureigiais, turistinėse užduotyse, plaukti baidarėmis ir išmėginti kitas aktyvias pramogas.

Pasak renginio organizatorių, „Marių Tako 2011“ tikslas – naujas požiūris į aktyvų šeimos laisvalaikį.Šiame renginyje numatoma daugybė skirtingų veiklų, kad kiekvienas šeimos narys atrastų kažką naujo ir įdomaus.

Po orientacinių varžybų visureigiais, važiavimo smėlio karjeru, šaudymo dažasvydžio šautuvais ir kitų renginio veiklų, dalyviams bus pasiūlytas poilsis stovykloje ant Kauno marių kranto bei nakvynė palapinėse. Siekiant išlaikyti iškyloms būdingą dvasią, organizatoriai dalyvius vaišins firminė košė ir sriuba.

Į varžybas dalyviai buvo kviečiami registruotis iš anksto. Tačiau išvaryti neketinama ir tų, kurie prisijungs vėliau. Platesnę informaciją apie renginį galima rasti interneto puslapyje www.kaunomarios.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius