Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 01 06

Kauno meras: imkim į rankas kastuvus!

Sinoptikams prognozuojant dar vieną sniego ataką, Kauno meras Andrius Kupčinskas dar kartą kreipiasi į miestelėnus ir ragina juos pačius pasirūpinti privažiavimais į jų kiemus.
Imkim į rankas kastuvus!
Imkim į rankas kastuvus! / Kauno savivaldybės nuotr.

„Kauniečiai, dėl susidariusios ekstremalios situacijos, jei įmanoma, nusikaskit privažiavimo kelius į kiemų teritorijas ir keliukus prie šiukšlių konteinerių, priešgaisrinių hidrantų. Nuvalykite namų stogus, o į darbą vykite visuomeniniu transportu. Ačiū už supratimą ir vienybę!“ – savo pranešime rašo Kauno miesto vadovas. Viliamasi, kad vakare Lietuvoje prasidėjusi pūga Kaune daug žalos nepridarys ir nepasikartos savaitgalio istorija. Tuomet dėl netikėtai didžiulio snygio Kaune beveik visi keliai tapo nepravažiuojami, nors kelininkai dirbo be atokvėpio.

Antradienį Kauno miesto valdžia sulaukė atsakymo į savo prašymą iš Krašto apsaugos ministerijos. Ministrė Rasa Juknevičienė užtikrino, kad kariuomenė Kaunui padės, jeigu situacija mieste taps kritiška.

Ministerija palaiko ryšį su Kauno miesto savivaldybe. Todėl esant reikalui operatyviai sureaguotų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius