Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 08 02

Kauno meras: sprendimas dėl finalo Žalgirio arenoje - didžiulis įvertinimas ir atsakomybė

2011 metų Europos vyrų krepšinio čempionato finalas vyks Kauno Žalgirio arenoje. Apie tai sekmadienį Vilniuje specialioje spaudos konferencijoje pranešė Tarptautinės krepšinio federacijos (FIBA) Europos padalinio generalinis sekretorius Naras Zanolinas.
Vizitas arenoje
Vizitas arenoje / Aliaus Koroliovo nuotr.

Žalgirio arena dar statoma, todėl N. Zanolinas pažymėjo, kad finalas Kaune vyks tik tuo atveju, jei statybininkai darbus baigs iki vasario mėnesio.

Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas sakė, kad laukė tokio FIBA–Europe sprendimo. „Tai yra didelis Kauno įvertinimas, pripažinimas ir atsakomybė. Kaunui pavyko įveikti daugybę sunkumų, išsivaduoti nuo įvairiausių bandymų paveržti finalą. Dabar stengsimės padaryti viską, kad arena būtų pastatyta laiku, o joje sirgaliai sukurtų tokią atmosferą, kuri tvyrojo Kauno halėje per 1939 metų Europos vyrų krepšinio čempionatą ir Vilniuje per ką tik pasibaigusias Europos jaunių iki 18 metų pirmenybes„, – sakė Kauno meras.

Antras 2011 metų Europos vyrų krepšinio čempionato etapas vyks Vilniuje, jame žais 12 komandų. FIBA–Europe vadovų apsisprendimą nulėmė tai, kad „Siemens“ arenoje telpa tik 11 tūkstančių žiūrovų, o Žalgirio arenoje tilps beveik 15 tūkstančių sirgalių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius