Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 11

Kauno miesto savivaldybė atsisveikins su „Ekskomisarų biuro“ apsaugininkais ir skelbs naują konkursą

Kauno miesto savivaldybės kolegija nusprendė nepratęsti paslaugos teikimo sutarties su UAB „Ekskomisarų biuras“ ir skelbti naują pagrindinio savivaldybės administracijos pastato Laisvės alėjoje 96 ir jame esančių materialinių vertybių fizinės apsaugos konkursą.
Kauno miesto savivaldybė
Kauno miesto savivaldybė / Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr.

Sutartis su „Ekskomisarų biuru“ baigiasi šiemet liepos 2 dieną. Kolegijai klausimas dėl šios sutarties pratęsimo buvo teikiamas ir prieš savaitę, tačiau tada buvo nuspręsta pirmiausia ištirti rinką ir sužinoti, kokiomis kainomis tokias paslaugas teikia kitos saugos tarnybos.

Atlikus apklausą paaiškėjo, kad pagal sutartį su „Ekskomisarų biuru“ nustatytas valandinis įkainis – vienas didžiausių: valanda „Ekskomisarų biuro“ apsaugos darbuotojų paslaugų kainuoja 12,08 Lt (su PVM). Palyginimui: saugos tarnybos „Argus“ valandos įkainis siekia 11,86 Lt, bendrovės „Baltijos saugos grupė“ – 10,65 Lt, bendrovės „Apasaugos komanda“ – 10,89 Lt.

Atsižvelgus į tai, kolegijos nariai nusprendė rengti naują konkursą, kuriame būtų pasirinkta saugos įmonė pateikusi palankiausią kainą. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius