Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 26

Kauno rajone keleivius vežioja ekologiškas autobusas

Bendrovė „Kautra“ pristatė naują, dujinį (ekologišką) autobusą „Temsa“, skirtą vežioti keleivius miesto ir priemiesčio maršrutais.
Ekologiškas autobusas šiuo metu išbandomas Kauno rajone
Ekologiškas autobusas šiuo metu išbandomas Kauno rajone / Kauno rajono savivaldybės nuotr.

„Dujomis varomas autobusas „Temsa“ jau buvo išbandytas Kauno, Klaipėdos ir Šiaulių gatvėse. Dabar norime jį išbandyti vežiojant keleivius Kauno rajono priemiestiniais maršrutais. Šis autobusas yra ekonomiškas, neteršia aplinkos. Iš miestų, kuriuose jis jau važinėjo, sulaukėme gerų atsiliepimų“, – sakė „Kautros“ marketingo direktorius Gintautas Pakusas.

Planuojama, kad ekologiškas autobusas Kauno rajone keleivius galėtų vežti keliomis kryptimis: į Kulautuvą, Akademiją, sodų bendrijas.

„Kautros“ atstovų teigimu, autobusas yra pirmasis ir kol kas vienintelis tokio modelio. Mėlyna ir žalia spalvomis apipavidalinta autobuso išorė primena dangų ir žolę ir kartu pabrėžia, kad šis jis yra ekologiškas.

Autobuse – 30 sėdimų ir 66 stovimos vietos. Jis gerokai aukštesnis už įprastus autobusus, todėl keleiviai salone jaučiasi patogiau. Autobuse sumontuoti trys dujų balionai. Juose esančio dujų kiekio užtenka nuvažiuoti nuo Vilniaus iki Klaipėdos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius