Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 10 12

Kauno savivaldybė planuoja remti jaunimo verslo idėjas

Kauno miesto savivaldybė planuoja remti jaunimo verslą kuriant technologijas. Kauno miesto savivaldybės tarybai bus teikiamos tvirtinti programa „Startup Kaunas 2014“.
Renginyje
Startuolių renginys / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.
Pagal ją 29–erių ir jaunesni kauniečiai galės pretenduoti į 20 tūkst. litų paramą technologinėms verslo idėjoms įgyvendinti. Savivaldybės biudžete tokių idėjų subsidijavimui šiemet bus skirta 62,9 tūkst. litų.

Kaip nurodoma parengtose taisyklėse, į paramą galės pretenduoti fiziniai asmenys, deklaravę gyvenamąją vietą Kaune, arba Kaune veikiančios ne anksčiau kaip prieš metus įregistruotos bendrovės su daugiausia dešimčia darbuotojų, ne didesnėmis kaip 7 mln. litų metinėmis pajamomis ir ne didesniu kaip 5 mln. litų turtu. Taip pat bent vienas iš bendrovės akcininkų turi būti 29–erių ar jaunesnis.

Dėl paramos besikreipusiųjų paraiškas vertins komisija, kuri dešimtbalėje sistemoje įvertins idėjos novatoriškumą, išskirtinumą ir konkurencingumą, įgyvendinimo realistiškumą, rinkos potencialą šiai idėjai bei naudą Kauno miestui.

Paramos gavėjas ją privalės panaudoti per vienerius kalendorinius metus bei pateikti savivaldybei ataskaitą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius