Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 21

Kauno savivaldybė šalina prekybos nevykdančius kioskus

Penktadienio rytą Kauno miesto savivaldybė simboliškai paskelbė – prekybos nevykdantys, nelegaliai veikiantys, aptriušę ir miesto vaizdą darkantys kioskai bus šalinami. Pirmoji auka – Radvilėnų pl., A.Baranausko g. ir Vydūno al. Sankryžoje stovintis kioskas. Jis buvo nukeltas ir išvežtas.
Kaune nukeltas kioskas
Kaune nukeltas kioskas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis pasakojo, kad šis kioskas stovėjo legaliai, dokumentai buvo tvarkingi, tačiau jis nevykdė pagrindinės veiklos – prekybos. Be to, savivaldybė ketina tvarkyti šioje vietoje esantį šaligatvį, o kioskas būtų trukdęs.

„Buvome kalbėję su ankstesniu savininku, kad reikės nugriauti kioską. Tačiau netikėtai jis kioską pardavė. Naujasis savininkas nieko apie tai girdėjęs nebuvo, tačiau neprieštaravo, nes ši vieta – nėra pati geriausias prekybai. Jam pasiūlysime kitą vietą kioskui mieste. Yra privalu tam tikrą dienų skaičių per savaitę vykdyti prekybą“, – teigė A.Pakalniškis.

Valdininko skaičiavimu, mieste yra apie 20 kioskų, kurie nevykdo veiklos. Ši simbolinė akcija – perspėjimas jiems, kad arba pradėtų veiklą, arba juos pašalintų.

Savivaldybė rengia specialųjį kioskų išdėstymo Kauno mieste planą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius