-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 10 13

Kauno savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojams siūloma suteikta daugiau įgaliojimų (papildyta spalio 14 d.)

Ketvirtadienį Kauno miesto savivaldybės tarybai bus siūloma išplėsti administracijos direktoriaus pavaduotojų funkcijas ir suteikti jiems daugiau įgaliojimų. Tokį sprendimo projektą inicijavo administracijos direktorė Edita Gudišauskienė.
Kauno savivaldybėje šiuo metu vyksta tyrimas dėl kai kurių valdininkų veiksmų.
Kauno miesto savivaldybė / Eriko Ovčarenko/dienraščio „15 minučių“ nuotr.

„Iki šiol teisę pasirašyti įsakymus Kauno miesto savivaldybėje turėjo tik administracijos direktorius. Šiuo sprendimu norime pakeisti direktoriaus pavaduotojų pareigybių aprašymą jiems suteikiat papildomų funkcijų. Pavaduotojai turės kompetenciją ne tik vizuoti tarybos sprendimų, mero potvarkių projektų parengimą, bet ir leisti įsakymus“, – teigė E.Gudišauskienė.

Taip sumažės Kauno miesto savivaldybės administracijos direktoriaus darbų krūvis ir tai padės direktoriui tinkamai organizuoti savivaldybės administracijos darbą, užtikrinti efektyvų savivaldybės administracijos funkcijų atlikimą.

„Visiškai pritariu šiai iniciatyvai. Iki šiol visa atsakomybė už visus sprendimus tekdavo tik direktoriui. Dabar pavaduotojams siūloma suteikti didesnes teises ir atsakomybę. Tikiuosi, kad taryba pritars šiam siūlymui“, – sakė savivaldybės kontrolierius Gediminas Raudonis.

Papildyta 16.09 val.: Miesto taryba pritarė siūlymui suteikti vykdomąsias galias savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius