Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 08 24

Kauno savivaldybės valdininkas kaltinamas sumušęs vairuotoją

Kauno miesto savivaldybės Bendrojo skyriaus Transporto poskyrio vyresnysis specialistas 42 metų Valdininkas Vilius Matekonis kaltinamas per kivirčą su vairuotoju sužalojęs jam inkstus, trenkęs durimis į petį, suplėšęs drabužius.
Kauno miesto savivaldybės tarnybiniai automobiliai.
Kauno miesto savivaldybės tarnybiniai automobiliai. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Lietuvos rytas“ rašo, kad ūmiu charakteriu tarp kolegų garsėjantis V.Matekonis pirmadienio rytą užsirūstino išvydęs 59 metų Kęstutį Keturakį, neseniai dėl sunkios ligos iš darbo išėjusį vairuotoją.

Širdies transplantacijos operacijos laukiantis K.Keturakis savivaldybės buhalterijoje atsiskaitė už pokalbius mobiliuoju telefonu.

„Kelionės lapus tvarkantis V.Matekonis užsipuolė mane, kad po 18 darbo metų savivaldybėje trumpam užsukau atsisveikinti su buvusiais kolegomis. Dviem vairuotojams jis liepė išeiti iš posto patalpų. Mudviem likus dviese, mėgino įspirti. Bet nepataikė – sutrukdė mus skiriantis stalas. Paskui jis stipriai kirto man kumščiu į nugarą, suplėšė drabužius, o vėliau dar stipriai pastūmė į lauko duris“, –rodydamas skylę švarke pasakojo K.Keturakis.

Vyras skundėsi, kad jam smarkiai skauda inkstus, pykina, diegia širdį.

Po incidento į savivaldybę atvyko vairuotojo iškviesti policininkai. K.Keturakis parašė pareiškimą, prašydamas V.Matekonį patraukti baudžiamojon atsakomybėn.

Tą pačią dieną pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Apie kivirčą vyras pranešė ir savivaldybės administracijos direktoriui Vygintui Gudėnui.

Anot Bendrojo skyriaus vedėjo Alfonso Jarušausko, kiti vairuotojai taip pat skųsdavosi dėl V.Matekonio šiurkštumo, tačiau apie smurtą neužsimindavę.

V.Gudėnas neigė, kad problemų valdininkui esą padeda išvengti jo motina – įtakinga miesto tarybos Liberalų sąjūdžio frakcijos narė Jūratė Matekonienė.

Pats Bendrojo skyriaus vyresnysis specialistas tikino esąs nekaltas.

„Pamatęs K.Keturakį vairuotojų patalpose paklausiau, ką jis čia veikia. Paprašiau šio konfliktiško ir kvailo žmogaus išeiti, nes dabar savivaldybėje jis – pašalinis. K.Keturakis mane iškoneveikė, bet aš jo nemušiau. Esu stiprus, daug sportuoju, todėl jeigu būčiau jį mušęs, būčiau užmušęs. Aš tik paėmiau jį už rankos ir nestipriai patraukiau. Kostiumas plyšo, nes buvo pirktas už 15 litų ir susiūtas supuvusiais siūlais“, – aiškino V.Matekonis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius