-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2012 01 06

Kauno seniūnijos taps savarankiškesnės

Vienuolika Kaune veikiančių seniūnijų, tapusių savivaldybės administracijos filialais, įgijo teisę disponuoti savo biudžetu. Savivaldybės administracijos struktūriniais padaliniais tapusios seniūnijos tokiu būdu įgijo daugiau savarankiškumo bei galių. Nuo šiol joms bus žymiai lengviau spręsti kiekvienai seniūnijai aktualiausias problemas, praneša miesto savivaldybė.
Dainavos seniūnija
Dainavos seniūnija / Kaunas.lt nuotr.

Praėjusio tarybos posėdžio metu taip pat buvo nutarta įsteigti Švietimo, kultūros ir turizmo plėtros reikalų valdybą. „Švietimui kasmet skiriama beveik pusė viso savivaldybės biudžeto lėšų, tad naujoji valdyba koordinuos su švietimu susijusių savivaldybės padalinių darbą“, – aiškino miesto meras Andrius Kupčinskas.

Taryba taip pat priėmė sprendimą sujungti kai kuriuos savivaldybės administracijos skyrius. Nuo gegužės mėnesio bus panaikinti Urbanistikos ir Detaliojo planavimo, Miesto įvaizdžio ir turizmo bei Kultūros, Plėtros programų ir investicijų bei Europos Sąjungos paramos ir strategijos skyriai. Vietoj jų bus įsteigti Kultūros ir turizmo plėtros, Investicijų ir strateginio planavimo bei Urbanistikos ir detaliojo planavimo skyriai. Po reorganizacijos vietoj šešių skyrių liks trys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius