Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 01 23

Kauno socialdemokratams – juodos dienos

Socialdemokratų partijos (LSDP) Kauno skyriui – juodas laikotarpis. Specialiųjų tyrimų tarnyba (STT) praėjusį pirmadienį sulaikė partijos narį, Kauno vicemerą Kęstutį Kriščiūną, negana to, Kauno socdemų gretas ir toliau vienas po kito palieka senbuviai. Penktadienį prašymą išstoti iš socdemų gretų pasirašė net dvidešimt žmonių.
Lietuvos socialdemokratų partijos atributika
Lietuvos socialdemokratų partijos atributika / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

LSDP pirmininkui Algirdui Butkevičiui ir LSDP Kauno skyriaus pirmininkei Orintai Leiputei adresuotame prašyme jie rašo: „LSDP Kauno miesto skyriuje nebėra darnos, vienas kito supratimo kaip ir visoje partijoje. Nėra jokios strategijos, visa veikla apsiriboja politinės padėties arba tarpusavio santykių aiškinimu, apmiręs darbas grupėse. Išėjus anapilin Prezidentui A.M.Brazauskui partija liko be lyderio. Dėl šių priežasčių nematome prasmės būti socialdemokratų partijoje, todėl prašome išbraukti iš LSDP partijos sąrašų“.

Pernai iš partijos pasitraukę Gintautas Labanauskas, Antanina Medvedevienė ir Artūras Orlauskas įkūrė visuomeninį judėjimą „Dirbam Kaunui“. Į jį įsiliejo nemažai buvusių socdemų narių.

Šiuo metu Kauno socialdemokratų skyrius turi virš 800 narių. Skyriaus pirmininkė Orinta Leiputė teigia, kad pasitraukti bendrapartiečius iš partijos įkalbėjo patyręs ir įtakingas Kauno politikas L.Labanauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius