-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 30

Kauno vadovai pagerbė pasaulio jaunimo čempionais tapusius irkluotoją D.Vištartaitę ir disko metiką A.Gudžių

Ketvirtadienį Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas susitiko su pasaulio jaunimo (iki 20 metų) lengvosios atletikos čempionate Kanadoje aukso medalį iškovojusiu disko metiku Andriumi Gudžiumi ir irkluotoja Donata Vištartaite, kuri Baltarusijoje iškovojo pasaulio jaunimo (iki 23 metų) čempionato aukso medalį.
Disko metikas Andrius Gudžius ir iškluotoja Donata Vištartaitė buvo apdovanoti padėkomis. Jas gavo ir jaunųjų aukso medalininkų treneriai.
Kauno miesto simboliais ir padėkomis apdovanoti ne tik disko metikas Andrius Gudžius ir iškluotoja Donata Vištartaitė, bet ir jų treneriai. / Kauno miesto savivaldybės nuotr.

Sportininkai atvyko su savo treneriais – buvusiu garsiu disko metiku Vaclovu Kidyku ir Kauno irklavimo mokyklos treneriu Algirdu-Kazimieru Areliu.

„Džiaugiuosi jūsų pasiekimais. Aukšti rezultatai – postūmis judėti į priekį. Kaunas visada garsėjo savo sportininkais. Miestas nuolatos stengiasi paremti savo sporto atstovus. Šiuo metu kaip tik svarstoma galimybė įsteigti stipendijas ne tik kultūros veikėjams, bet ir sportininkams, kurie garsina Kauno vardą. Manau, kad tai būtų dar viena paskata siekti laimėjimų“, - sveikindamas ir linkėdamas sportinės sėkmės sakė meras.

Susitikime taip pat kalbėta apie būtinybę Kaune statyti naują lengvosios atletikos maniežą, kuriame galėtų treniruotis miesto sportininkai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius