-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 07 02

Kauno vairuotojų kančios turėtų baigtis šį savaitgalį

Tunelio ir J.Baršausko gatves remontuojančios bendrovės atstovas patikino, jog darbai čia turėtų būti baigti jau po poros dienų. Tiesa, jeigu kelininkų kortų nesumaišys lietus.
nesutrukdys lietus, kelininkai savo darbus šiose gatvėse turėtų baigti jau šį savaitgalį.
Jei nesutrukdys lietus, kelininkai savo darbus šiose gatvėse turėtų baigti jau šį savaitgalį. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Pirmadienį šiose dviejose Kauno gatvėse prasidėję remonto darbai tapo tikru vairuotojų kantrybės išbandymu. Iš pradžių daugelyje vietų išgremžę aštrias, automobilių padangoms bei važiuoklėms pavojingas duobes, kelininkai jas pradėjo iš eilės tvarkyti. Itin sudėtinga eismo situacija ketvirtadienį bei trečiadienį buvo Tunelio gatvėje, nuo kalno leidžiantis miesto centro link.

Kol kelininkai asfaltu liejo išgremžtas duobes, vairuotojai važiuoti galėdavo tik viena eismo juosta. Dėl šios priežasties Tunelio gatvėje susidarydavo milžiniškų spūsčių. Ne geresnė situacija buvo ir J.Baršausko gatvėje, kuria važiuojantys vairuotojai, saugodamiesi pavojingų duobių, judėdavo itin lėtai. Pasak remonto darbus atliekančios bendrovės atstovo, vairuotojų vargai šiose gatvėse turėtų baigtis jau po poros dienų.

„Darbus planuojame baigti jau šią savaitę. Aišku, daug kas priklausys nuo orų. Nes jeigu gerai palyja, kurį laiką nebegalime dirbti, – aiškino remonto darbus atliekančios bendrovės „Kelių remonto grupė“ statybos direktorius Vladislovas Petrošius. – Jei po lietaus iš karto pradeda šviesti saulė, kibti į darbus galime jau po poros valandų.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius